Utánpótlás foci

VOYAGE KUPA - Döntő Budapest

2007,docs,pelikan SC Hírös-Ép

A Voyage Kupa döntőjére utaztunk Budafokra egy nyolc csapatos tornára. Ahol a csoportból mindenki továbbjutott a nyolc közé, az első a negyedikkel játszott, a második a harmadikkal és így tovább. Mi a csoportunkat magabiztos, jó játékkal megnyertük. Egy gólnélküli mérkőzésünkön is a sok kihagyott helyzet miatt nem tudtunk gólokat szerezni.

Így a kieséses szakaszban a másik csoport negyedik helyezettjével az FC Budapest csapatával játszhattunk a legjobb négybe jutásért. Az ellenfelünk sokkal jobban akarta a győzelmet. Minden párharcban nagy elszántsággal vetették bele magukat. Ez nekünk nem ízlett és nem is tudtunk annyi helyzetet kialakítani, mint a csoportmérkőzések során. Egy elkerülhető gólt kaptunk, több hiba után, ami megpecsételte a sorsunkat. Sajnos egyenlítésre már nem futotta az 1x10 perces mérkőzésen. Így csalódottan hagytuk el a pályát és indulhattunk haza.

A gyerekek sokat tanulhattak ezen a tornán. Ami fontos, hogy ezeket rögzítsék magukban és használják fel ezeket a tapasztalatokat a jövőben.

Mérkőzések:

SC Hírös-Ép - VOYAGE SE                                            4-0

SC Hírös-Ép - MSO STUROVO                                     0-0

SC Hírös-Ép - RÁCALMÁS SE                                       6-0

Nyolc között:

SC Hírös-Ép - FC BUDAPEST                                        0-1

A csapat tagja: Dömötör Zsolt, Szűcs Szilárd, Czumbil Mihály, Zoboki Krisztián, Gyenes Róbert, Kovács Martin

Felkészítő edzők: Pelikán István, Dócs Dániel

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak