Utánpótlás foci

2012-es születésű fiaink 100%-os teljesítménnyel őszi bajnokok a rangos Titánium Ligában

2012,hirosep,marozsi,U9 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Az elmaradt 4. fordulót pótolták hétvégén az egyesületek a Titánium Ligában, ahol U9-es csapatunk újabb két győztes mérkőzéssel hagyta el a pályát és ezzel 100%-os teljesítménnyel őszi bajnok lett!!!

Marozsi Gábor edző beszámolója:

,,Első meccset a Debreceni Labdarúgó Akadémiával játszottuk, akik egy jó képességű és fizikálisan jó kiállású játékosokból álló gárda volt. Kapkodóan kezdtük a mérkőzést és helyzetünk is maradt ki bőven, de összességében nézve a mérkőzést, játékban szuper teljesítményt láttam a fiúktól.
Második meccsen a Sajóvölgye csapatával néztünk farkasszemet. Küzdős kis csapat volt és nem adták fel az utolsó percig sem, viszont ezen a meccsen, teljesen beszorítottuk ellenfelünket a kapujuk elé, így esélyt sem hagytunk nekik a kibontakozásra.

A fiúkat minden dicséret megérdemli, hiszen az őszi fordulókból mindegyik meccsüket megnyerték. Fordulóról fordulóra lehet látni a fejlődést, de még nagyon sok munka áll előttünk, mert sok mindenben kell még javulnunk. Nagyon jó a csapategységünk, ami plusz lendületet ad a csapatnak.

Gratulálok a srácoknak!"

Eredmények:

SC HÍRÖS-ÉP 10-5 Debreceni Labdarúgó Akadémia

SC HÍRÖS-ÉP 21-0 Sajóvölgye

A csapat tagjai: Bakó Dorián, Kubránszky Attila, Bencze Milán, Bertus Lóránt, Lévay Samu, Kern Hunor, Beszedics Viktor, Meleg András, Schvéder Miklós. Marte Miron.

Edzők: Marozsi Gábor, Kitl Zoltán, Kormos Dávid

Szép volt fiúk! Gratulálunk!

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak