Utánpótlás foci

Veretlen hazai forduló a Koós-legénységtől

2006,koos,kolyokliga

Koós Károly, a csapat trénerének beszámolója:
„Október utolsó hétvégéjén ismét Kecskemét adott otthont a Kölyökliga következő fordulójának. Az UTE és a Szekszárd U12-s csapatai érkeztek hozzánk. Ezen a szombat délután az időjárás nem fogadott kegyeibe minket. Tudtuk, hogy ellenfeleink jó erőt képviselnek és ennek megfelelően igyekeztünk hozzáállni a feladathoz.
Első ellenfelünk az UTE U11 csapata volt. Ügyesen, domináns helyzetkihasználással játszottak a legények. Az ellenfél sokszor hibázott, sokszor volt tanácstalan. Így a 4:0-s győzelem megérdemelt volt és remek indítás.
Második mérkőzésünk nem várt feladat elé állította a csapatot. A szekszárdi csapat gyorsan magáénak jegyezhette az első gólt, így elkezdhettünk futni az eredmény után. A fiúk igyekeztek mindent megtenni az eredmény egalizálása érdekében. Komoly koncentráció kellett ahhoz, hogy labdákat szerezzünk és gólhelyzeteket alakítsunk ki. Ám ennek eredményeképpen a hármas sípszó elhangzása után 1:1-s eredménnyel zárult az összecsapás. A szekszárdiak kemény stílusa nem igazán ízlett nekünk, ezért ez az eredmény reálisnak mondható.”
A csapat tagjai:
Makádi Martin, Szabados Levente, Visinka Valentin, Mák Péter, Hajnal Norbert, Szegedi Levente, Kárpáti Ákos, Szabó Bence, Kocsis Manó, Kocsis Máté, Farkas Benedek, Selmeci Márk
Edző: Koós Károly

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak