Utánpótlás foci

Hasznos napot zárt U10/U11-es együttesünk

ronko,U10,U11,2010,2011 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Igazi futballidő és remek körülmények várták a csapatokat vasárnap Kecskeméten, a Műkertvárosi Sportcentrumban, az egyesületünk által rendezett kiemelt "C" típusú Bozsik Tornán.

Ronkó Zsolt értékelése a látottakról: 

,,Vasárnap a saját rendezésű kiemelt "C" típusú Bozsik Tornán vettünk részt! A 11 fős keretből 5 játékos is 2011-es születésű gyermek volt, így eddig nem látott felállásban játszottak a játékosok! Az első két mérkőzésen ez szemmel látható is volt, kapkodó,pontatlan játék jellemezte a futballunkat. Ezeket a hibákat át kellett beszélni. Az utolsó 3 mérkőzésre motiváltabb, tudatosabb és eredményesebb játékot sikerült produkálni! Összegezve a tornán tapasztaltakat: 3 győzelem és 2 döntetlen is mutatja hogy nem haladunk rossz irányba! A fiatalabbaknak bátrabb játékot kell nyújtani, az idősebbeknek pedig még motiváltabban kell pályára lépniük! Ami külön kiemelendő, hogy bárki bármelyik posztra lett cserélve, bátran megállta a helyét!"
 
A csapat tagjai: Német Kolos, Szenczy Zsolt, Tapodi Bence, Tovaj Csanád, Velkei Máté, Sinka Milán, Csutak Ármin, Ronkó Márk, Czibók Dávid, Bence Marcell, Sápi Kristóf
A tornán kiemelkedő teljesítmény nyújtott és oklevélben részesült: Sápi Kristóf
 
Gratlulálunk!

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak