XXI. SC Hírös-Ép Téli Kupa 2008-as korosztály

2008,kitl,kun2008,kunszentmiklos,lovasz,erdosi SC Hírös-Ép

December 17-én, vasárnap a 2008-as korosztállyal megkezdődött a XXI. SC Hírös-Ép Téli Kupák sorozata. Idén első alkalommal Kunszentmiklóson került lebonyolításra a labdarúgó tornánk, melyen 8 kiváló csapat mérte össze erejét. Egyesületünk 2 csapattal képviseltette magát, mivel egyaránt szerepelt a kecskeméti és a kunszentmiklósi 2008-as alakulatunk is. A tornán közel azonos képességű csapatok vettek részt, így nagy csatákat láthattak a kilátogatók a csoportmeccsken túl az egyenes kieséses szakaszban is. A helyosztók során előbb a kecskeméti fiatalok szoros mérkőzésen, büntetők után jutottak a döntőbe, majd a kunszentmiklósi fiúk szerezték meg 7-es rúgásokat követően a 7. helyezést. A döntőt valóban a két legmeggyőzőbb játékot mutató csapat, a Békéscsaba 1912 Előre SE és az SC Hírös-Ép Kecskemét vívta, melyen 2-0-ás győzelmet arattunk. Egy nagyon tartalmas és jó hangulatú tornával kezdtük meg a téli Hírös-Ép kupák sorát.

Köszönettel tartozunk Kunszentmiklós Város Önkormányzatának, hogy biztosították számunkra a sportcsarnokot, továbbá Lesi Árpád polgármester úrnak, Bábel Péter alpolgármester úrnak és Alács Sándor úrnak, hogy részvételükkel emelték a díjátadó fényét. Valamint támogatóinknak a Sun Aqua Ásványvíz Kft-nek, Mészáros Péternek, Bernáth Andrásnak, Bernáth Etelének, Bóna Imrének, Czégány Antalnak, hogy önzetlen szerepvállalásukkal segítik egyesületünk munkáját.

Következő eseményünk a VII. Bánhidi József Emléktorna, amely a 2009-es korosztály részére kerül megrendezésre 2017. december 28-án, csütörtökön, Kecskeméten a Messzi István Sportcsarnokban. Várunk minden kedves sportbarátot szerettettel!

A XXI. SC Hírös-Ép Téli Kupa 2008-as korosztály végső sorrendje:

I. SC Hírös-Ép Kecskemét

II. Békéscsaba 1912 Előre SE

III. Szilády RFC

IV. Abony Kid FC

V. Újpest FC

VI. KLC-KTE SI

VII. SC Hírös-Ép Kunszentmiklós

VIII. Jászberény FC

Legjobb mezőnyjátékos: Kolarovszki Martin (Békéscsaba 1912 Előre SE)

Gólkirály: Tóth Félix (SC Hírös-Ép Kecskemét)

Legjobb kapus: Hajnal Viktor (SC Hírös-Ép Kecskemét)

Legjobb hazai jatekos: Horváth Csaba (SC Hírös-Ép Kunszentmiklós)

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

XX. Lions Kupa


A Kecskeméti Szent László Lions Club már 20. alkalommal…