Kunszentmiklóson is SC Hírös-Ép!

kunszentmiklos SC Hírös-Ép

2017 tavaszán kezdődtek meg a tárgyalások a Kunszentmiklósi Önkormányzat és az SC Hírös-Ép Egyesület között, a helyi labdarúgó élet felpezsdítéséről.

Első lépésként egyesületünk elindította az Ovi foci programot, melyet jelentős érdeklődéssel fogadott a helyi közösség. Bizonyítva, hogy Kunszentmiklóson van igény a kulturált, szervezett keretek közötti labdarúgásra.

Szeptemberben aláírásra került a Kunszentmiklósi Önkormányzat és az SC Hírös-Ép Egyesület között létrejött együttműködési megállapodás. Melynek értelmében az SC Hírös-Ép Egyesület az elkövetkező 3-5 éves időszakban biztosítja a szakmai feltételeit, egy színvonalas kunszentmiklósi labdarúgó klub létrejöttének. Az itt játszó fiatalok egytől egyig az SC Hírös-Ép Egyesület igazolt labdarúgói, akik majd a bajnokságok, tornák során SC Hírös-Ép Kunszentmiklós névvel fognak szerepelni.

Az elkövetkező időszak fő feladata az utánpótlás csapatok kialakítása 2012-es (U6) - 2011-es (U7) korosztálytól 2006-os (U12) - 2005-ös (U13) korosztályig, melyekhez továbbra is várjuk a focizni vágyó fiatalokat!

A hétvégén, szeptember 16-án, szombaton a 2011-es (U7) és 2009-es (U9) korosztályunk Kalocsán 9:00 órakor megkezdi szereplését a Bozsik-programban!

Hajrá Hírös-Ép!

 

 

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

XX. Lions Kupa


A Kecskeméti Szent László Lions Club már 20. alkalommal…