Utánpótlás foci

Hétközi bajnokit játszott serdülő csapatunk

marozsi,U14,2007,2008,2009 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A 2. fordulóból elhalasztott mérkőzését pótolta szerda délután U14-es együttesünk Szankon, ahol remek körülmények fogadták a gyerekeket.

Kitl Zoltán edző értékelése:

,,Nagyon nehéz idegenbeli mérkőzésen vagyunk túl. A mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést...már kettő góllal is vezettünk, viszont ezután jöttek a problémák. Túlságosan elkényelmesedtünk és azt hittük, hogy az ellenfél teljes mértékben megadta magát. Rengeteg egyéni hibát vétettünk és a sebességből is jócskán visszavettünk, aminek a kellemetlen talajon meg is lett az eredménye. A védelem nem követte a támadásokat, a középpálya eltűnt és a támadóknál is nagyon kevés volt a labda nélküli mozgás. A félidőben rendeztük a sorokat és óriási jellemfejlődésen mentünk keresztül. Képesek voltunk küzdeni egymásért és felelősséget vállalni a teljesítményünkért. A rengeteg futás, párharcok és elszánt támadásvezetések kifizetődtek. Az utolsó pillanatig egy kiélezett mérkőzést játszottunk, ahol mindenki hozzá tudta tenni a győztes mentalitását. Sajnos ezúttal a jó játék elmaradt, de a motivációból és elszántságból jelesre vizsgáztak a fiúk a második félidőben."

SZANKI OBSE- SC Hírös-ÉP 3-5 (3-2)

A csapat tagjai: Német Donát, Kis Csaba, Lévay Máté, Balasi Levente, Szalai Levente, Nádudvari Bence, Forgó Gergő, Forgó Balázs, Farkas László, Gerics József, Pongrácz Patrik

Gól: Farkas László 2, Pongrácz Patrik, Kis Csaba, Szalai Levente

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak