Utánpótlás foci

Újabb gólzáporos győzelem a bajnokságban!

kovrig,koos,csordas,nagyzsolt

Koós Károly összefoglalója:

„Egy dupla hétvégén vagyunk túl, amikor a srácok az aktuális bajnoki meccs mellett a Bozsik-program mérkőzésein is helyt álltak. Szép, napos vasárnap délelőtt fogadtuk a bajnokságban a Kiskunfélegyháza „B” csapatát a műkerti füves pályán. Ismét bizonyíthatták a fiaim, hogy az előző napi meccsek és utazás után sem fáradtak el és örömmel fociznak bizonyítva, hogy napról-napra fejlődnek. Az ellenfél csapatát 2007-es születésű fiúk alkották.
Csapatunk azonnal támadásba lendült és gyorsan meg is szerezte a vezetést a bizonytalankodó vendégek között. Dömötör Zsolt egy bal oldali támadást vezetett és elfutva szépen adta be a labdát. Gyenes Robi középről a kapura lőtt, a kapus nagy bravúrral védett, de a labda Szűcs Szilárd elé került aki közelről a hálóba lőtt (1:0). (a gólt Gyenes Robinak könyvelték el).

Mindez a 2. percben történt, 5 perccel később kettőre növeltük az előnyt: jobbról Gyenes Robi centerezett remekül, Szűcs Szilárd középről a hálóba lőtt (2:0).
Újabb 5 perc múlva a labdát ismét Gyenes Robi adta be jobbról, ami a menteni igyekvő hátvéd fejéről a kapuba vágódott, öngól (3:0).
A fiúk szépen játszottak, jól ment az adogatás, volt átlövés, a hátvédek biztosan hárították az ellenfél minden labdáját már a felezővonal környékén és az egész csapat folyamatosan előre mozgott. Ezen a napon azonban figyeltünk a les-helyzetekre és rendre jól oldottuk meg ezeket a helyzeteket.
A 19. percben egy kapu előtti kavarodásnál Szabó Beni eszmélt leggyorsabban és a kapu közepébe lőtte a labdát (4:0).
Egy perc sem telt el amikor Kárpáti Ákos elfutott a bal oldalon és ügyesen a jobb alsó sarokba lőtt (5:0).

A félidő utolsó 10 perce Diószegi Kristófé volt – két alkalommal is ügyesen lőtte meg a labdát, amely mindkét alkalommal a felső léc alá vágódott (7:0).
Az első félidő utolsó perceiben Kárpáti Ákos kapura lőtt, a labda a kapusról a hálóba csorgott (8:0).
A félidő játékára nem lehetett panaszom, a fiúk egy pillanatnyi megállás nélkül hajtották az ellenfelet és a helyzeteiket jó arányban használták ki.
A második félidőt támadó felállásban kezdtük, mind a 8 pályán levő mezőnyjátékosunk általában a támadásokért felel, kíváncsi voltam rá hogyan kezelik ezt a helyzetet, amikor már a felezővonalnál elkezdjük a támadások felépítését. A második félidőben körbe-lövöldöztük a kaput, vagy a kapusba lőttük. Talán sokan voltunk kis helyen vagy esetleg a koncentráció csökkent, de nem tudtuk teljesen kihasználni az ellenfél fáradtságát. Kapusunknak továbbra sem volt dolga, a mérkőzés folyamán a félegyházi fiúknak kapura lövése (vagy kapu közeli helyzete) sem volt.

Az 50.percben Kárpáti Ákos tört be ismét remekül a kapu elé és önzetlen középre gurítását Gyenes Robi a hálóba lőtte. (9:0).
Egy perc múlva jobbról jött egy remek labda Selmeci Márktól, amit Ákos még tovább tett és Gyenes Robi a hálóba lőtte. (10:0).
Újabb perc sem telt el, amikor Áron beemelt egy labdát a kapu elé, amelyet a kapus megpróbált kikísérni, de Kovács Martin beérte és az alapvonal közeléből a hálóba gurította, remek helyzetfelismerés volt ! (11:0).
Ezt követően Szili szépen játszott be egy labdát középre, amelyet Kárpáti Ákos átvett és egy fordulás után a hálóba lőtte. (12:0). (ezt a gólt Diószegi Kristófnak könyvelték)
Ezt már nem követte több gól, valószínű babonásak a fiúk, senki nem akarta vállalni a 13. gólt, így az eredmény az utolsó 20 percben már nem változott, noha folyamatosan támadtunk és lőttünk.

Gratulálok a srácoknak, hogy ismét mindent beleadtak, nem elégedtek meg pár góllal, hanem lelkesen és megállás nélkül hajtottak!”

SC Hírös-Ép – Félegyházi TSI „B” 12:0 (8:0)
Gólszerzőink: Kárpáti Ákos (3), Szűcs Szilárd (2), Gyenes Róbert (2), Diószegi Kristóf (2), Kovács Martin, Szabó Benedek, Fekete Botond (öngól)
A győzelemmel a bajnokság 3. helyén állunk.
A mérkőzésen játszottak: Lehotai Ákos (kapus), Zoboki Krisztián Spencer (kapus), Mák Péter, Sebestyén Barnabás, Szabó Benedek, Gyenes Róbert, Selmeci Márk, Kovács Martin, Diószegi Kristóf, Keindl Kristóf, Horváth Dániel „Scholes”, Dömötör Zsolt, Fleig Áron, Szűcs Szilárd, Kárpáti Ákos
Hiányzó: Czumbil Mihály
Edzők: Koós Károly, Kovrig Ákos, Csordás Csaba, Nagy Zsolt
Az őszi szezon utolsó mérkőzését a Tiszaalpár ellen játsszuk november 18-án 10 órakor, Tiszaalpáron.


Bozsik program

„Szegedre utaztunk a SZEOL-pályára, ahol rossz minőségű füves talajon játszottuk az aktuális Bozsik program meccseit a szokásos ellenfelekkel. Nehéz elemezni, hiszen a pálya mérete is csak kb.60%-a volt, mint amelyeken a bajnokságban játszunk, a 16 mezőnyjátékos egyszerűen túl sok volt erre a méretre, kis térre korlátozódott a játék, igazi összjátékot nehéz volt gyakorolni. A meccseken bíró sem volt, az edzők ítélték meg a vitatott helyzeteket. Csaknem mindenki rendelkezésre állt, minden fiú kb.45 percet játszott a nap folyamán egyenlő terhelést kapva a másnapi bajnoki előtt.

Csapatunk ismét az UFC ellen kezdett, fiatal srácokat hoztak (ránézésre többségük 2007-es születésű volt), de ezen a napon ők is nagy falatnak bizonyultak, ismét kikaptunk (ami nem annyira lényeges, mivel ez a program a mérkőzés-szituációk gyakorlására született), de azért bosszantó, hogy nem bírunk mit kezdeni ezekkel a fiúkkal, talán legközelebb. A többi meccsen több-kevesebb sikerrel szerepeltünk, sokféle formációt kipróbáltunk keresve az optimálist.
A csapat legjobbjának Szűcs Szilárdot választottuk. Gratulálok az egész napi teljesítményéhez!”

SC Hírös-Ép – UFC Kecskemét 0:1
SC Hírös-Ép – SZEOL 2:0 G: Gyenes Róbert, Horváth Dániel „Scholes”
SC Hírös-Ép – DAFC 1:1 G: Fleig Áron
SC Hírös-Ép – Kiskőrös 2:1 G: Szabó Benedek, Kárpáti Ákos
SC Hírös-Ép – Bácsalmás 1:0 G: Szűcs Szilárd
SC Hírös-Ép – Szanda Focisuli 2:0 G: Fleig Áron, Kárpáti Ákos

A mérkőzéseken játszottak: Lehotai Ákos (kapus), Mák Péter, Sebestyén Barnabás, Szabó Benedek, Fleig Áron, Gyenes Róbert, Czumbil Mihály, Selmeci Márk, Kovács Martin, Kárpáti Ákos, Diószegi Kristóf, Keindl Kristóf, Horváth Dániel „Scholes”, Dömötör Zsolt, Zoboki Krisztián Spencer (kapus), Szűcs Szilárd
Hiányzók: Czumbil Mihály, Keindl Kristóf
Edzők: Koós Károly, Kovrig Ákos, Csordás Csaba, Nagy Zsolt

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak