Utánpótlás foci

Nagy Szabolcs motiváltan csatlakozott a HÍRÖS-ÉP Családhoz

nagyszabolcs,hirosep SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Egyesületünk eltökélt annak érdekében, hogy még minőségibb és még jobb szakmai munkát tudjon végezni, ezáltal új fejlődési irányt véve segíteni a gyermekekben lévő tehetség és motiváció kibontakozását.

Ehhez fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek kellő figyelmet kapjanak edzőiktől, amit azzal szeretnénk biztosítani, hogy minden utánpótlás csapatunknál legalább két szakember foglalkozzon a gyerekekkel, ügyelve a létszámokra is, a minőségi munka érdekében. A több edző természetesen a kiválasztás és toborzás folyamataiban is nagy segítségünkre lehet.

Új edzőink közül először Nagy Szabolcsot mutatjuk be!

,,A sport szeretetét már gyermekkorom óta töretlenül érzem. Fiatalkorom a labdarúgás köré épült fel, 6 éves korom óta igazolt játékosként, versenyszerűen fociztam egészen a tavalyi évig. Ez idő alatt szép sikereket sikerült átélnem, amire büszke vagyok.
A sikerek mellett számos megpróbáltatás elé állított a sport, ezek a helyzetek helyes kezelése eggyé vált a személyiségemmel. Rengeteget tapasztaltam, éreztem, tanultam, amiért nagyon hálás vagyok.
 
Felnőtt csapatot már volt szerencsém edzeni, de mindig is vágytam rá, hogy gyermekeket oktassak. Ez a HÍRÖS-ÉP-nek köszönhetően most megvalósult. Az Egyesületben személy szerint nem játszottam, ugyanakkor ellenfélként sokat küzdöttem ellenük.
 
Sporttudományi területen szerzett egyetemi ismereteim és a labdarúgás berkein belül elsajátított tapasztalataimra támaszkodva dolgozni fogok céljaim eléréséhez és nap, mint nap azon leszek, hogy kiváló utánpótlás edző váljék belőlem.
Edzőként fontosnak tartom, hogy folyamatosan tovább képezzem magam és figyelemmel kísérjem az új futball specifikus edzésformákat, ”trendeket”, melyeket saját szakmai előrelépésem, valamint a gyermekek fejlődése érdekében gyakorlatokban fogok alkalmazni!"
 

Nagyon örülünk, hogy Szabi csatlakozott hozzánk, biztosak vagyunk benne, hogy személyében egy motivált, felkészült edzővel, a gyerekek számára pedig egy pozitív, szerethető karakterrel erősödtünk!

Sok sikert kívánunk!

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak