Utánpótlás foci

Ezúttal a Futballáb Trophy Kupán szereztünk érmet

hirosep,U9,2012,marozsi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Vasárnap egy színvonalas, 20 csapatos nemzetközi tornán vett részt 2012-es csapatunk Almásfüzitőn, ahol ritkán látott, kimagasló szervezés mellett nyújtottak remek teljesítményt.

Marozsi Gábor edző

,,Csapatunk nagyon egységes volt az elsőtől az utolsó mérkőzésig és ami a legfontosabb, hogy Mindenki maximálisan kivette a részét a sikeres szereplésünkből.
A csoportmérkőzéseink során a gyerekek nagyon koncentráltak voltak az ellenfél kapuja előtt, ennek köszönhetően tudtunk ilyen sok gólt szerezni, viszont a középdöntőtől kezdve kezdtünk fáradni fejben. A kapu előtt is többször rossz döntést hoztunk, ami miatt onnantól kevesebb gólt szereztünk, vagy éppen nem tudtuk eldönteni az elődöntős mérkőzésünket, melyen 3-4 alkalommal is 1 az 1- ben vezettük a labdát az ellenfél kapusára.
 
Úgy hiszem a srácok nagyon megérdemelték volna, hogy döntőt játszanak, vagy ha tovább gondolom, akár megnyerjék a tornát, de ma a szerencse se volt velünk a büntetőrúgásoknál. Örömmel tölt el, hogy egyre egységesebb a csapat, ami visz minket előre, viszont a szezonnak még nincs vége... vasárnap vár ránk a Titánium Liga döntő, ahol egy fordulóval a vége előtt már eldőlt, hogy a csapat a legjobb négybe került, szeretnénk ott pótolni a hétvégén elszalasztott aranyérmet. Gratulálok a fiúknak!"
 

Eredmények


HÍRÖS-ÉP 8-0 Sopron

HÍRÖS-ÉP 13-0 Kecskéd

HÍRÖS-ÉP 1-0 FKM Nové Zámky 1 (szlovák)

HÍRÖS-ÉP 6-0 Ikarus Maroshegy

Középdöntő

HÍRÖS-ÉP 7-0 Szanda Focisuli

HÍRÖS-ÉP 3-0 FKM Nové Zámky 2 (szlovák) 

Elődöntő

HÍRÖS-ÉP 2-2 Főnix Gold Székesfehérvár (büntetőkkel 2-3) 

Bronzmérkőzés

HÍRÖS-ÉP 4-2 Eger SE

 

A torna legjobb játékosa: Beszedics Viktor

A csapat tagjai: Kubránszky Attila, Benda Levente, Bencze Milán, Beszedics Viktor, Meleg András, Kern Hunor, Bertus Lóránt, Marte Miron, Lévay Samu

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak