Utánpótlás foci

U9-es csapatunknak a 7. helyet sikerült megszerezni

Maczelka,U9,2014,YouthTalent SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2023.02.11-én Youth Talent által szervezett Forwell-DNS UP Fesztiválon vettünk részt Diósdon a 2014-es korosztályunkkal.

Maczelka Gábor edző

" Elsőre sem tűnt egyszerűnek a csoportunk többek között az Újpesttel, Egerrel, 4Trainerzzel és a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiával sorsoltak bennünket össze.
Az összes csoportmeccs végletekig izgalmas mérkőzéseket hozott, 1 győzelemmel két döntetlennel és 1 vereséggel zártuk a mérleget. Gólkülönbséggel így sajnos csak a 4. helyen végeztünk a csoportban. A helyosztókon 1 győzelem és 1 vereség volt a mérlegünk a napot összesen így a 7. helyen zártuk.

Elégedett vagyok a gyerekekkel, egy kis szerencsével könnyen a 4 között tudhattuk volna magunkat. Minden mérkőzésen kiadták magukból a maximumot a játékosaim. 1-2 gyereken látszott még, hogy a betegségekből nem gyógyultunk fel teljesen, az edzéskimaradás is látszódott a teljesítményen. Ezzel szemben mindegyik mérkőzésen volt esélyünk a győzelemre is, nüanszok hiányoztak ahhoz, hogy akár éremért harcoljunk.

Tökéletes program volt arra, hogy gyakoroljuk a labdarúgás elemeit. A héten ismét tornára megyünk, ezennel Szászberekre, reméljük nagyobb sikerekkel."

Eredmények

SC Hírös-Ép Egyesület – Bene Ferenc LA 1-0
SC Hírös-Ép Egyesület – 4trainerz 1-1
SC Hírös-Ép Egyesület – Újpest  1-0
SC Hírös-Ép Egyesület – Eger 0-1
SC Hírös-Ép Egyesület – Szolnok 1-2
SC Hírös-Ép Egyesület – Bene Ferenc LA 3-2

A csapat tagjai: Csehó Botond, Katona Zalán, Pál Ádám, László Mátyás, Varga Zsolt Ezel, Lévai Áron, Szula László
Felkészítő edző: Maczelka Gábor

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak