Utánpótlás foci

Az első fordulót rendezték a Honvéd pályán

hirosep,2013,U9,nagyszabi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Partnerklubunk, a Budapest Honvéd- Magyar Futball Akadémia szervezésében elindult a Szuperliga, amely kiváló lehetőség a rendszeres, jó színvonalú megmérettetésekre a Honvéd és a többi partnerklub között.

Nagy Szabolcs edző

,,Csütörtökön 7 játékossal utaztunk el a Honvéd MFA szervezésében megtartott Szuperligába. Számunkra ez az egyik legmagasabb színvonalú megmérettetés, így ehhez mérten tudtuk, hogy nem lesz könnyű felvenni a versenyt az ellenfelekkel.
Név szerint a Honvéd MFA, Monor Se, Budai FC, Gyöngyösi AK, Ikarus BSE csapatai voltak, melyek közül 2 csapat érezhetően magasabb minőségben és színvonalon játszott. Velük sajnos nem tudtuk felvenni a versenyt, a másik két csapattal izgalmas, kiegyenlített meccset vívtunk, míg a legvégén "simának" mondható győzelmet szereztünk.

A srácok hétről-hétre szorgalmasan dolgoznak, fejlődésük folyamatos. A torna legjobb pillanata az volt, mikor az általunk tanított játékelemeket tudták hasznosítani a srácok. Ezen a megmérettetésen csapatunkból Pál Ádám volt a legügyesebb."
 

Ezúton is köszönjük a lehetőséget és a szervezést!

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak