Utánpótlás foci

Harmadik helyen végeztünk a ,,Tisztelet a Bátraknak" Tornán

hirosep,nagyszabolcs,U9 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Nagy Szabolcs edző

,,8 fővel utaztunk a rendezvényre, ami ideálisnak mondható, hiszen a pályán tartózkodó 5 játékos mellett 3 cserejátékos nyújtott lehetőséget a változtatásra.
A csoportmeccsek mindegyikét megnyertük, 12-2 gólkülönbséggel jutottunk az elődöntőbe - ráadásul balszerencsés módon mindkét kapott gólunkat saját játékosunk szerezte - , ami azt is tükrözte, hogy jól zárt a védelmünk az ellenfél támadásai előtt.
 
Elődöntőben a Göd csapatával kerültünk össze, akik fizikálisan látszólag erősebbek voltak. Sajnos nem csak látszólag, hiszen taktikus és agresszív letámadásiakat rendre gólra váltották és 4-0-ra felülkerekedtek rajtunk. A bronz meccsen vigasztalódtunk, hiszen simának mondható meccsen győztük le a Gyöngyös csapatát, ami nagyon jól esett a srácoknak, mert jó szájízzel, győzelemmel zártuk a tornát.
Ez a focitrona is kiváló megmérettetés volt, mindenkinek sok játéklehetőséget biztosítottam és büszkén néztem milyen kreatívan és eredményesen focizik a csapat.
Külön köszönet a négy u8-as játékosnak, hogy újfent kisegítettek minket.
 
A mi kapusunkat Szomjú Santiagot választották a legügyesebb hálóőrnek, míg mezőnyjátékosok közül Györe Sámuel lett díjazva.
 
Köszönjük a meghívást!"
 

Eredmények

https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1634122751&fbclid=IwAR0qFMi725oPrGcW0ToJPVXKM__D-CNvSnoM-Pq0_pq2Sl77_tPnsOdRJ-w

Csapat tagjai: Kósa Zalán, Garaczi Bence, Györe Sámuel, Szomjú Santiago Richie, Csehó Botond, Lévai Áron, Pál Ádám, Verebes Álmos Árpád

Torna legjobb kapusa: Szomju Santiago Ricihie

Torna válogatottjába bekerült: Györe Sámuel

Szép volt fiúk!

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak