Utánpótlás foci

2012-es korosztályunk megkoronázta idei szereplését és aranyéremmel tért haza Egerből

2012,U9,hirosep,marozsi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Nagy feladat várt vasárnap a 2012-es korosztályunkra, hiszen első helyről várhatta az utolsó csoportmeccseket és a rájátszás fordulóit a 35 fokos melegben.

Marozsi Gábor edző

,,Délelőtt a 7. forduló mérkőzéseivel kezdtük a napot, ahol a Debreceni Labdarúgó Akadémiát vertük 4-3-ra, majd a Sajóvölgyi Focisulit 6-1-re. Ezután jött egy kis órás pihenő és hangolódtunk az Eger SE elleni elődöntőre.

A mérkőzés első fele elég jól sikerült, hiszen 6-2-es vezetésig jutottunk, majd ezután egy kis kiengedés miatt magunkra engedtük ellenfelünket, de a kiegyenlítésig nem jutott el a találkozó, így 6-5-ös eredménnyel várhattuk a döntő összecsapást a DVTK csapata ellen.
Kissé görcsösen kezdtük a találkozót és sok volt a pontatlanság, de a félidőben rendeztük sorainkat, átbeszéltük, hogy min kell javítani és ezután a srácok egy teljesen más arculatot mutattak a pályán. Felszabadultan játszottak, alakították ki sorra a helyzeteket és nagy nyomást is helyeztek az ellenfélre a kapujuk előtt, melynek köszönhetően nagyobb arányú győzelemmel szereztük meg az aranyérmet.

Nem csak ezen a napon, hanem az egész Liga alatt a csapat egy kiegyensúlyozott eredményt hozott, hiszen 14 meccs alatt csupán egy döntetlent játszottunk és a többi mérkőzésünk megnyertük. Mindehez fordulóról-fordulóra egyre jobb játék is párosult. Büszkeség tölt el, hogy egy olyan gárdával dolgozhatok együtt, akiken nap mint nap látszódik a fejlődés és emellett egy nagyon jó csapategységet is alkotnak.

Gratulálok a Fiúknak!!!"
 

Eredmények


SC Hírös-ÉP 4-3 Debreceni Labdarúgó Akadémia

SC Hírös-ÉP 6-1 Sajóvölgyi Focisuli

SC Hírös-ÉP 6-5 Eger SE

SC Hírös-ÉP 6-1 DVTK

A csapat tagjai: Kubránszky Attila, Kern Hunor, Beszedics Viktor, Schvéder Miklós, Pintér Róbert, Benda Levente, Bencze Milán, Farkas Artúr, Marte Miron, Bertus Lóránt, Lévay Samu, Meleg András, Antal Marcell.

A Liga legjobb kapusa Kubránszky Attila lett, aki számtalan bravúrt bemutatva megérdemelten kapta meg a díjat. 

Szép volt Fiúk! Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak