Utánpótlás foci

Erős ellenfelek ellen fejlődhettünk

75jptorna,nagyszabi,u9 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

U9-es korosztály számára rendezett 75JP Tornán vettünk részt, 2022. május 14-én.

Nagy Szabolcs edző

,,Tíz csapatos futballtornára látogattunk a Pénzügyőr SE sportpályájára, már szokásosnak mondható U8-U9-es vegyes csapatunkkal. Előzetesen tudtuk, hogy magasra tettük a lécet, hiszen kiírás szerint U9-es torna volt, ráadásul a korosztály legjava is képviseltette magát, gondolok itt például az FTC vagy a Főnix csapatára, de mindezek ellenére nálunk túlnyomó részt U8-as játékosokból állt a csapat. Nem is bántak velünk kesztyűs kézzel az ellenfeleink, kezdeti megilletődöttségünket küzdelmes párharcokkal teli jó, de egyben ballszerencsés játék váltotta fel. Igyekeztem tartani a lelket a srácokban, hogy a sorozatos vereségek dacára ez a nap is értékes számunkra. Nehéz helyzetet teremtett a csoportban elért utolsó hely, de szerencsére a srácokról lehullott a teher és a helyosztó mérkőzésen a várva várt siker is elérkezett, könnyed 4-1es arányú győzelmet arattunk az Újpesti Vasutas ellen.
Örültünk a lehetőségnek, nagyon fontos a srácaink számára minden megmérettetés. Ez a torna is hozzájárult a fejlődésükhöz. "
 

A csapat tagjai: Katona Talán, László Mátyás, Verebes Álmos, Szomjú Santiago, Pál Ádám, Lévai Áron, Kósa Zalán, Garaczi Bence

Felkészítő edző: Nagy Szabolcs, Maczelka Gábor

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak