Utánpótlás foci

Remek teljesítményt nyújtott 2014-es korosztályunk

2014,hirosep,maczelka SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2022.02.19-én Kiskunhalason vettünk részt focitornán. A már hosszú évek óta megrendezésre kerülő kupasorozatot idén sem hagyta ki egyesületünk.

Maczelka Gábor edző

,,Első mérkőzésen a LUA Baja csapatával játszottunk. A mérkőzés első harmadában már 2-0-ra vezettünk, aztán kicsit visszább esett a teljesítményünk.
A játék képéből látni lehetett, hogy veszélyben van a kapunk, de az ellenfél támadásait védőink, illetve a kapusunk hárítani tudták.
Szerencsétlen öngóllal szépített ellenfelünk, majd egy kapu előtt ide-oda pattogó labdát juttattak hálónkba, így 2-2-es döntetlennel kezdtük a napot.
Ezután két mérkőzés erejéig picivel könnyebb dolgunk volt, sok helyzetet tudtunk kialakítani mindkét meccsen.
Szép akciókkal, egyéni megmozdulásokkal és csapatjátékokkal rengeteg gólt tudtunk lőni. Itt már csak a döntőbejutás lebegett a gyermekek szeme előtt, amely látható volt, hogy a gólkülönbségen fog múlni (a Bajával szemben). 
 
A csoportmeccsek végeztével a Bajának és nekünk is 7-7 pontunk volt. A gólkülönbség is egál volt, 16 lőtt és 3 kapott góllal zárta mindkét csapat a csoportot. Így büntetőrúgással dőlt el a döntőbejutás sorsa. Kapusunk, Katona Zalán tudott büntetőt hárítani, így csak a mi kezünkben volt a siker kulcsa. A 3 kijelölt játékos magabiztosan értékesítette a büntetőket, így mi kerültünk a döntőbe. Az 1. helyért a másik csoport 1. helyezettjével játszottunk, a Péccsel. Ezen az igazi döntős hangulatú mérkőzésen, érzésem szerint végig domináltunk.
Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, rengeteget futottunk, küzdöttek a gyerekek az utolsó percig. 1-1 büntetőgyanús helyzet volt mindkét oldalon, melyek megítélése biztosan belenyúlt volna a mérkőzésbe.
Az utolsó percben viszont sikerült megszerezni a vezetést. Egy szép egyéni akcióban még a kapus is kicselezve jutottunk a kapu elé, ahol a támadójátékosunkat az ellenfél kapusa elkaszálta, de a védőjük szerencsétlenül ért a labdába és öngólt rúgott.
Ezután mindkét oldalon előtörtek az érzelmek, a pécsiek is nagyon sokat tettek a siker elérése érdekében, szerették volna nagyon megnyerni a döntőt.
 
Az egész napon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak a gyerekek, melyre nagyon büszkék vagyunk, érett már a siker a Nekik. 18 perces meccseket játszottunk, ahol végig koncentráltan futballoztak. Örülök nagyon, hogy a presztízs meccseken sem ijedünk meg az ellenféltől. Védekezésben gyakorlatilag falat képezve álltunk rendelkezésre.
Támadásban is nagyon szép passzolós focit tudtunk játszani, jó egyéni teljesítményekkel megspékelve. Labdakihozatalokban és labda nélküli mozgásokban látok még kisebb problémákat, ebben kell fejlődnünk. Összességében jó úton haladunk, minél több edzés, edzőmeccs, egyesületi program kell a gyerekeknek a fejlődésük érdekében.
 
A szervezők Verebes Álmost választották be a torna válogatottjába, melyhez ezúton is gratulálok."
 

A csapat játékosai: Csehó Botond, Katona Zalán, László Mátyás, Lévai Áron, Pál Ádám, Varga Zsolt Ezel, Verebes Álmos Árpád

Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Nagy Szabolcs, Ronkó Zsolt

Eredmények

SC Hírös-Ép Egyesület – LUA Baja 2-2

SC Hírös-Ép Egyesület – Kiskunmajsa SE 8-1

SC Hírös-Ép Egyesület – Grosics AK Gyula 6-0

SC Hírös-Ép Egyesület – Pécsi MFC 1-0

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak