Utánpótlás foci

Ezüst az ezüst ágon!

hirosep,U8,maczelka SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2022.02.26-án Diósdon vettünk rész focikupán a Youth Talenten a 2014-es korosztállyal.

Maczelka Gábor edző

 ,,Első ránézésre sem egyszerű csoportban találtuk magunkat. Játszottunk az Újpesttel, a Főnixszel, a Nyíregyházával, a Mészöly Focisulival és Budapesti Honvéddal. Az összes csoportmeccsen ki-ki meccset játszottunk, sajnos azokon a mérkőzéseken sem sikerült a győzelem, ahol mi domináltunk jobban. Így egy szoros csoportban, de csoportutolsóként jutottunk az alsó házba, az ezüst ágra."

Csoport eredmények

SC Hírös-Ép – UTE 0-0
SC Hírös-Ép – Budapesti Honvéd 1-2
SC Hírös-Ép – Mészöly Focisuli „fehér” 1-3
SC Hírös-Ép – Nyíregyháza 2-2
SC Hírös-Ép – Főnix Fehérvár 2-3

 ,, A délutáni programon már sikerült hoznunk a saját formánkat, végre belőttük a helyzeteinket, egységesebbek voltunk, mint délelőtt. Ha ezt az oldalunkat tudjuk mutatni délelőtt, biztosan az aranyágon folytathattuk volna a küzdelmeket.
 
Az ezüst ágon a Péccsel és a Slovan Bratislavával játszottunk két igen küzdelmes meccset. A három csapat körmérkőzéseket játszott egymással és az utolsó távozott a versenyről.
Mi 1 győzelemmel és 1 döntetlennel továbbjutottunk 2. helyen és egy hasonló csoportban lévő 1. helyezettel folytattunk a versenyt, a DVTK-val.
Uraltuk az egész mérkőzést, már a mérkőzés elején több gólos előnyre tettünk szert, így továbbjutásunk nem forgott veszélyben."
 

Rájátszás eredmények (Ezüst ág)

SC Hírös-Ép – Pécs 1-1
SC Hírös-Ép – Slovan Bratislava 1-0
SC Hírös-Ép – DVTK 3-0

 ,, Az elődöntőben azzal a Mészöly Focisulival játszottunk, akiktől a csoportban egyszer már vereséget szenvedtünk. Megbeszéltük a srácokkal, hogy miket hibáztunk azon a meccsen és ha azokat kijavítjuk, akkor meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Így is alakult...2-1-es győzelmet arattunk egy nagyon küzdelmes mérkőzésen.
A döntőben a MOL Fehérvár csapatával játszottunk. Ezen a szoros mérkőzésen mindkét csapat volt előnyben, de végül a védekezési hibáinkat kihasználva 3-2-es sikert aratott felettünk a fehérvári együttes."

Döntők

SC Hírös-Ép – Mészöly Focisuli „fehér” 2-1
SC Hírös-Ép - MOL Fehérvár 2-3

,,Úgy érzem, néha fejben kell még feljavulnunk, illetve a letámadásokban látok még problémát. Beszéltük többször, hogy a kapust nem kell megtámadni, mert ha mellettünk elpasszolják, akkor létszámfölényben van az ellenfél.
A döntőben két gólt is így kaptunk. Ellenfelünk széthúzta a mezőnyt, a kapusuk pedig nagyon ügyesen lépegetett be lábbal a játékba. Többször azt gondoltuk, hogy a kapustól elvesszük a labdát és majd gólt szerzünk üres kapuba. Sajnos nem így történt, mindig megoldotta a technikás kapus és többször emberfölénybe hozták ránk a labdát, amit nem tudtunk egyszer-kétszer kivédekezni.
 
Összességében nagyon büszke vagyok a gyerekekre. 6 játékossal utaztunk el a tornára, így volt, aki részben, volt, aki teljesen végigjátszotta a napot. 10 meccsen koncentrálni nem kis teljesítmény, főleg az ország legjobb csapatai ellen. Ennek fényében is dicséretre méltó a gyerekek teljesítménye."

 

A csapat tagjai: Csehó Botond, Katona Zalán, Lévai Áron, Pál Ádám, Szula László, Verebes Álmos

 Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Nagy Szabolcs, Ronkó Zsolt

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak