Utánpótlás foci

Újabb tornán járt U8-as csapatunk

U8,2014,jaszfenyszaru,maczelka SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2022.04.15-én Jászfényszarun vettünk részt focikupán a Nagy Húsvéti Gólvadászaton.

Maczelka Gábor edző

,,8 mérkőzést játszottunk a nap folyamán, néhol több, néhol kevesebb sikerrel.
Csapatunk néhány játékosa betegség, sérülés miatt hiányzott, emiatt két ballószögi palánta is csatlakozott közénk, akik nagyon jól érezték magukat ezen a napon.
A csoportmérkőzések után ezüst ágra kerültünk, ahol végül a 3. helyet szereztük meg. Minden mérkőzés 15 perces volt, emiatt nagyon sok játékperc került a gyermekek lábába, mely mindenképpen szolgálta fejlődésüket.
A csoportmeccseket sok egyéni hiba jellemezte, általában így kerültek a kapunk elé ellenfeleink és tudtak gólokat szerezni. A csoportmeccsek után kezdtünk fellélegezni és játszani kezdték a gyerekek a futballt. Meg is lett az eredménye, a meccsek után tudtunk emiatt ünnepelni is.
Sokat kell még fejlődnünk, a füves pálya néhol keményebb része jócskán meg tudta viccelni a játékosokat. Technikailag fel kell készülni arra, hogy akárhova pattan a labda, azt le tudjuk kezelni, tudjuk továbbjátszani.
Összességében jó napot töltöttünk együtt a gyerekekkel, mindenki jól érezte magát. Köszönjük a ballószögieknek, hogy kisegítettek minket ezen a rendezvényen!"
 

Felkészítő edzők: Bakos Tamás, Maczelka Gábor, Nagy Szabolcs, Ronkó Zsolt

A csapat tagjai: Katona Zalán, László Mátyás, Nyúl Dávid, Pál Ádám, Palotás Máté, Szula László, Varga Zsolt Ezel, Verebes Álmos Árpád

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak