Utánpótlás foci

A DNS Utánpótlás Fesztiválról tornagyőzelemmel tértünk haza

dnsupfesztival,U8,Kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2022.05.28-án Diósdra utazott U8-as (2014-es) csapatunk, hogy részt vegyen első alkalommal a DNS Utánpótlás Fesztiválon. Nem csak, hogy részt vett rajta, hanem rögtön el is hozták az első helyzettnek járó kupát fiaink! Gratulálunk, szép volt fiúk! 

Kitl Zoltán Szakmai Vezető

,,A Youth Talent Cup szervezői jóvoltából egy rendkívül színvonalas tornán vehettünk részt, mind szervezésben, mind minőségben. Két darab 4-es csoport után keresztjáték és a helyosztók döntöttek az erősorrendről. A csoportban nagyon jól kezdtünk, tetszetős játékkal, rengeteg helyzettel és góllal, aztán jött a Kelen ellen egy kiélezett mérkőzés, ahol kissé elfáradtunk és második helyen jutottunk tovább, így a nehezebb utat választottuk. A gyereket óriási dicséret illeti, hiszen mentálisan nagyon erősek voltak. Szoros mérkőzéseket játszottunk végig és mindig ők jöttek ki győztesen ezekből a nehéz szituációkból, mivel nagyon jól kezelték a végjátékokat. Ez a torna a B;C;D szintű egyesületeknek lett meghirdetve, így akadémia nem képviselhette magát. Nagyon örömteli visszajelzés számunkra, hogy a saját szintünkön mi örülhettünk a dobogó legfelső fokának, de az út itt még nem ért véget, ez csak egy kis pozitív visszaigazolás volt, hogy jó úton haladunk."
 

Eredmények

https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1653195328&fbclid=IwAR1G81QzvftVkHNRZlpPID9YiXZldxUaXzdt6NxbRsZ4BcxXIKKOj1FqyjM

Csoportmeccsek
SC HÍRÖS-ÉP – Mészöly Focisuli 1-4
SC HÍRÖS-ÉP – RAFC 5-0
SC HÍRÖS-ÉP – Kelen  1-2 

Rájátszás
SC HÍRÖS-ÉP Jászfényszaru 2-1

Döntő
SC HÍRÖS-ÉP – 4Trainerz  3-2

A csapat tagjai: Katona Zalán, Csehó Botond, Lévai Áron, Verebes Álmos, Pál Ádám, László Mátyás
A torna gólkirálya: Verebes Álmos

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak