Utánpótlás foci

Remek körülmények között játszhattunk partnerklubunkkal

U8,2014,hirosep,honved SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2022.04.07-én edzőmérkőzésen vettünk részt hivatalos partnerklubunknál, a Honvéd Magyar Futball Akadémiánál. A látottakat Maczelka Gábor edző értékelte.

Maczelka Gábor edző

,,A mindig inspiráló környezetben lévő mérkőzésre 8-an utaztunk el, ebből két új játékosom is debütálhatott, első mérkőzésük ugyanis pont erre a napra esett.
Az időjárás is pazar volt, minden adott volt egy jó mérkőzéshez. 
Az edzőmeccs lehetőséget adott arra, hogy több formációt gyakorolhassunk. 4x20 percet játszottunk ellenfelünkkel, így volt minden gyermeknek lehetősége gyakorolni a labdarúgást.
A mérkőzésen látszódott, hogy a gyerekek meg szeretnék mutatni tudásukat az ellenfélnek, edzőknek, szülőknek. A jó iramú mérkőzésen úgy gondolom, hogy labdabirtoklásban a Honvéd dominált, igyekeztek ügyes, gyors passzos játékkal a kapunk elé kerülni. Rendre jól védekeztünk, nagyon jól tartottuk az egymás közötti távolságokat, ha valakin túljutott az ellenfél csellel vagy passzal rögtön ott volt a segítség. Labdaszerzés után sokszor jó passzokkal játszottuk meg a társainkat, ezekből gólhelyzetekig tudtunk jutni. Támadásainkban sokszor egyénileg akartuk megoldani a játékhelyzeteket, ebből sokat kell tanulnunk. Több labda nélküli mozgás kell, és ha a társam jobb helyzetben van, azonnal passzolni kell neki.
Összességében jó hangulatú edzőmérkőzést játszottunk partneregyesületünkkel, ezúton is köszönjük a lehetőséget. Várjuk a következő alkalmat!
 

Csapatunk tagjai: Katona Zalán, Kovács Nándor, László Mátyás, Lévai Áron, Pál Ádám, Szula László, Varga Márton Norman, Verebes Álmos

Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Nagy Szabolcs, Ronkó Zsolt

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak