Utánpótlás foci

Egy U9-es 5. hely után másnap egy bronzérmet szerzett a csapat

balatonlelle,u8,bornzérem SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2022.06.11-12-ei hétvégén, Balatonlellén vettünk részt foci tornán, az V. Lelle Kupán. Csapaépítő tevékenység céljából az egyesület már pénteken több korosztályával leutazott a Balatonra kempingezni.
Ezen a szuper hétvégén volt közös főzés, medencézés, évbúcsúztató és persze foci is. 

Maczelka Gábor edző

,,Több játékosom az egy évvel idősebbeknél is játszott a szombati napon, a vasárnapi tornával összeadva volt, aki 300 percet is focizott a hétvégén. Az ebből adódó fáradtság sokszor látszott a játékosokon, de a gyerekek a küzdőszellemükből is jól vizsgáztak ezen a hétvégén.
 
A csoportot 4 győzelemmel megnyertük, az elődöntőbe kerülésért egy küzdős meccsen 1-0-ra nyertünk az OMTK ellen. A döntőbejutásért egy végletekig izgalmas mérkőzésen végül 1-1-es döntetlen született, büntetőkkel mi maradtunk alul. A bronzmeccs rögtön ezután következett, lelket kellett önteni jó néhány játékosomba. Az első percben már vezetett az MTK U7-es csapata ellenünk, majd elkezdtünk focizni és jóval a mérkőzés vége előtt már 5-1 re vezettünk. Itt azért már igyekeztem én is több lehetőséget biztosítani minden gyermeknek, illetve az MTK-s fiatalok is felszívták magukat. A mérkőzés vége előtt már 5-4 volt az állás és az MTK következett szabadrúgással a félpályáról. Jó ívet adott a labdának az ellenfél játékosa és bepottyant a kapunkba a labda. Jöhetett ismét egy büntetőpárbaj. Itt minden játékosom már magabiztosan értékesítette a büntetőjét, illetve a kapusunk is fogott egy büntetőt, így mi örülhettünk a 3. helynek.
 
A torna legjobb játékosát tőlünk választották, Lévai Áronnak gratulálhattunk.
 
Büszke vagyok az egész csapatra, egy szerencsésebb esetben mi is állhattunk volna a dobogó legfelső fokára, - de, mint máskor sem és most sem - nem az eredmény a legfontosabb a gyermeklabdarúgásban, hanem az, hogy minél többet focizzanak és ezt jó kedvvel tegyék.
 
Köszönöm a szülőknek is az egész éves támogatást, a gyerekek jó részére majdnem minden edzésen számíthattunk, magas edzéslátogatottsággal tudunk fejlődni. Mi így búcsúztattuk a 2021/2022-es szezont. A munka innentől sem áll meg, június végéig a megszokott heti 4 edzéssel haladunk tovább. Június végétől indulnak táboraink, 4 hétig egész nap élvezhetik a gyerekek a Műkertvárosi Sportcentrum és az SC Hírös-Ép Egyesület által nyújtotta lehetőségeket. A táborok alatt is ügyeleti jelleggel, heti 2 alkalommal biztosítunk lehetőséget focizni. Augusztustól indul a közös munka, immáron az U9-es korcsoportban."
 

A csapat játékosai: Csehó Botond, Katona Zalán, László Mátyás, Lévai Áron, Pál Ádám, Szula László, Oláh Kolen, Varga Zsolt Ezel, Verebes Álmos Árpád
Torna legjobb játékosa: Lévai Áron
Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Nagy Szabolcs, Ronkó Zsolt

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak