Utánpótlás foci

Remek csapatokkal játszhattak hasznos mérkőzéseket a mieink

hirosep,maczelka,nagy,2014,U8 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Szombaton nagy élet költözött a Műkertvárosi Sportcentrumba, hiszen a XXV. SC HÍRÖS-ÉP Kupa került megrendezésre két korosztályban is. A 8. helyen végzett 2014-es születésű játékosokból álló csapatunk, de a végéredménynél sokkal fontosabb volt a játék elemeiben való előre lépés, egyéni és csapat szinten egyaránt, illetve, hogy remek körülmények között és igazi torna hangulatban focizhattak a gyerekek.

Maczelka Gábor edző

,, A nyitómeccsen jól kezdtük a mérkőzést és meg is tudtuk szerezni a vezetést. Sok helyzetet alakítottunk ki, viszont a kapu előtt elbizonytalanodtunk, nem volt erő a lövéseinkben. Ahogy szokott ilyenkor lenni, az ellenfél szépíteni tudott, így egállal végződött az első meccs. A következő két meccsen látszódott a csapatok közti különbség, emellett a kapott gólok után már úgy láttam, hogy a kedvünk is kezdett elmenni, főleg az MTK ellen. A Mészöly ellen már felszabadultan fociztunk, szép helyzeteket alakítottunk ki, ami már gólokkal is párosult. A csoportban így a 4. helyen végeztünk és a Honvéd csapatával játszottunk a hetedik helyért. A meccset végig uraltuk, góllal nyitottunk. Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, sokat küzdöttünk azért, hogy megnyerjük a mérkőzést. A meccs vége felé a félpályán labdát veszítettünk és az ellenfél játékosa ki is használta hibánkat, kiegyenlített. A hármas sípszó után büntetőpárbajjal dőlt el a helyosztó, a 3-3 büntetőből mi csak egyet tudtunk gólra váltani, ellenfelünk pedig kettőt, így ők nyerték a párharcot.
 
Összességében azt látom, hogy kezd összeérni a csapat. Labdával és egyénileg ügyesek vagyunk, viszont el kell kezdenünk csapatként gondolkodni és az egyénieskedést kicsit a háttérbe szorítani. Meg kell tanulnunk nem csak magunkért, hanem a társainkért is küzdeni. Nehézzé teszi a helyzetünket kicsit, hogy nincs még fix kapusunk, így mindig az véd, akinek van kedve a kapuban mozogni.
 
Volt több kiemelkedő játékosunk is a szombati napon, a torna legjobb hazai játékosa díjat Lévai Áron kapta, akinek ezúton is gratulálunk!
 
Történt egy kisebb sérülésünk is, Pál Ádinak tört el a kisujja egy szerencsétlen esés után, hősiesen végigfocizta a napot, sőt másnap a nagyobbaknál is szuperül teljesített. Ezek után került csak gipszbe a keze. Jobbulást kívánunk Ádi!"
 

Eredmények

SC HÍRÖS-ÉP - Gödi SE 1-1
SC HÍRÖS-ÉP - MTK fehér 0-9
SC HÍRÖS-ÉP - LUA Baja 1-5
SC HÍRÖS-ÉP - Mészöly Focisuli 6-3

7. helyért
SC HÍRÖS-ÉP - Honvéd 1-1 (büntetőkkel 1-2)

Végeredmény
1. MTK Budapest fehér
2. Szeged- Csanád Grosics
3. LUA Baja
4. Eger SE
5. Gödi SE
6. MTK Budapest kék
7. Budapest Honvéd
8. SC HÍRÖS-ÉP
9. Kecskeméti LC
10. Mészöly focisuli

A csapat tagjai: Csehó Botond, Janovics Bence, László Mátyás, Lévai Áron, Pál Ádám, Rácz Gábor, Szula László, Varga Zsolt Ezel, Verebes Álmos

Hazai csapat legjobbja: Lévai Áron

Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Nagy Szabolcs

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak