Utánpótlás foci

Ismét hasznos mérkőzést játszottunk kecskeméti barátainkkal

hirosep,2013,U8,keresztes SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Keresztes Zoltán edző

,,Szombaton a KLC csapatát látogattuk meg a Széktói Stadionban egy edzőmeccs erejéig. U8-as korosztályunk 2013-as és 2014-es születésű gyerekekből áll össze, hasonlóan, mint az ellenfélnél, ezért is nagyon örűltünk a meghívásnak. Remek időben, remek műfüves pályán kerítettünk sort az "összecsapásra". 5 x 13 perc játékidő lehetőséget adott mindenféle variáció kipróbálására. Éltünk is a lehetőséggel, bárki játszhatott aznap, bármelyik pozícióban.
Az első ötödben kiegyenlített volt a játék, felmérték egymást a csapatok. A második, harmadik, negyedik játékrészben sikerült játszanunk a játékunkat, szép labdakihozatalok, remek támadások jellemezték a csapatot. Mindezek ellenére nagyon sok helyzetet lőttünk a kapu mellé vagy éppen a kapusba.
Az utolsó ütemben feléledt a hazai csapat és néhány remek egyéni villanással megmutatták, hogy van még bennük erő és potenciál. 
Összességében remek volt a mérkőzés, biztos, hogy megismételjük még néhányszor, a KLC csapatának köszönjük a meghívást!"
 

A csapat tagjai: Budai Soma Bercel, Garaczi Bence, Lévai Áron, Ujszászi Levente, Pál Ádám, Verebes Álmos Árpád, Csehó Botond, Molnár Noel, Györe Sámuel

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak