Utánpótlás foci

Nagyon hasznos tornán van túl csapatunk, ahol több-kevesebb sikerrel fejezték be napot

hirosep,U8,2013,keresztes SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Vasárnap a Futballáb kupán járt az U8 korosztály, az Almásfüzitői Molaj sporttelepen. Remek körülmények között játszhatott a megjelent hét csapat.

Keresztes Zoltán edző

A labdarúgás széles repertoárját átélhettük ezen a napon. A Gloriett SE-vel változatos meccset játszottunk: ellenfelünk szerzett vezetést, mi fordítottunk, majd ők fordítottak. A Komarno csapata ellen sima győzelmet arattunk. A Rózsaszín Párducok ellen folyamatosan támadtunk, mégsem tudtunk gólt szerezni, mert a kapusuk szenzációsan védett, így gólnélküli döntetlen lett. Az Eger csapata hasonló erősségűnek tűnt, de kétszer is ajándékba adtuk nekik a labdát és éltek is a lehetőséggel.
 
A Honvéd csapata megmutatta, hogyan is kell játszani ezt a játékot ebben a korosztályban, egyértelmű győzelmet arattak, majd az MTK még ezt is tudta fokozni: játékosaik gyorsasága, cselezőképessége, helyezkedése követhetetlen volt mindenki számára. Kapusunk ezen a legnehezebb meccsen védett a legjobban, leginkább az Ő teljesítménye mentett meg minket a kétszer ekkora vereségtől.
 
Nagyon színes, nagyon fárasztó volt ez a nap, látszott, hogy jó úton jár a csapat, de még nagyon sokat kell fejlődnünk.
Garaczi Bence remekül futott, küzdött egész nap, így megérdemelten került be a torna válogatottjába. Reméljük sok hasonló tornán tudunk részt venni a jövőben is!
Gratulálok a gyerekeknek, remekül "dolgoztak", ami nem ment, azt majd közösen javítjuk! Hajrá Hírős-Ép!
 

A csapat tagjai: Csehó Botond, Molnár Noel, Györe Sámuel, Verebes Álmos Árpád, Santiago Richie Szomju, Ujszászi Levente, Pál Ádám, Garaczi Bence, Lévai Áron

Felkészítő edzők: Keresztes Zoltán és Maczelka Gábor

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak