Utánpótlás foci

2 csapattal vettünk részt saját rendezésű tornánkon

U7,2016,Izsék,TéliKupa SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2023.02.26-án, az Izsáki Sportcsarnok adott otthont az idei utolsó saját rendezésű téli tornánknak. Az U7-es korosztályban 12 csapat nevezett, melyből kettőt mi képviseltünk.

Remek lehetőség volt ez ismételten a gyerekeknek, hogy egész nap focizhassanak és élvezhessék a játékot. Senki nem ment haza üres kézzel, minden résztvevő egy kis emlékérmet kapott, sokaknak az első, ami különösen nagy örömött jelentett számukra.

Két hatos csoportot alaktottunk ki, amely után a helyezések alapján egyből következtek a helyosztók. Az elején is látszódott, hogy a Göd csapata komoly játékerőt fog képviselni a tornán. Egyedül a mi kék csapatunk tudott pontot szerezni tőlük, ráadásul 3-1-es arányban vezettünk is. Ez a döntetlen később a döntőbe került, hiszen egyik csapat sem hibázott többet, de a gödiek jobb gólarányuknak köszönhetően megnyerték a csoportjukat. A másik csoportban is végig nagy csata zajlott a helyekért, de végül a félegyháziak tudtak felülkerekedni a többieken.
Remek mérkőzéseket és megoldásakat láthatott a kilátogató pubilkum, köszönjük minden résztvevőnek, szurkolónak, nézőnek.

????1. Helyezett: Gödi SE
????2. Helyezett: : Félegyházi TSI
????3. Helyezett: SC HÍRÖS-ÉP (kék)
 

További eredmények
https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1674221135

A torna "ALL STAR" csapata:

⭐️ Kocsis Nimród - SC HÍRÖS-ÉP sárga
⭐️ László Ádám - SC HÍRÖS-ÉP kék
⭐️ Szivák Ilona - Kecskeméti LC
⭐️ Farkas Felipe - Kecskeméti LC
⭐️ Patay Zente - Kecskeméti TE LA
⭐️ Balázs-Kovács Zsombor - Kecskeméti TE LA
⭐️ Meszes Konrád - Kiskunhalasi Szilády RFC
⭐️ Nyúl Dominik - Ballószögi FK
⭐️ Fehér Milán - Tiszaalpári SE
⭐️ Szalai Konor - UFC Kecskemét
⭐️ Wágner Flórián - Gödi SE
⭐️ Pót Marcell Mihály - Félegyházi TSI
 

 Gréczi Gábor edző értékelte a tornán látottakat

,,Vasárnap a hazai rendezésű tornánkon 2 csapattal indultunk. Ezen a tornán lehetőséget biztosítottunk mindenkinek, hogy jól érezze magát, kipróbálja milyen más csapatok ellen is focizni. Sokaknak a Bozsik-programokon kívül ez volt az első tornája, a rutintalanság még meglátszott. Az egyik csapatunk a 12. helyen végzett, de hatalmas dicséret érdemel minden gyereket, mert végig töretlen lelkesedéssel fociztak és nagyon szép dolgokat láttunk tőlük. Másik csapatunk veretlenül bronzérmet szerzett, ismét csak a gólkülönbségünkön múlott, hogy akár megnyerjük a tornát. Ám nem szabad elfelejteni, hogy ebben a korosztályban az eredmény másodlagos, legfontosabb , hogy mindenki elfáradt, fejlődött és jól érezte magát."
 

SC HÍRÖS-ÉP tagjai: Pintér László, László Ádám, Balogh Zalán, Lévai Zalán, Tóth Benett, Elek Bence, Börönte Dávid, Kocsis Nimród, Tótiván Ádám, Trungel József, Spitzer Tibor, Lantos Patrik

A tornán a Kecskeméti TV is kint járt, az erről készült videót lentebb megtekinthető!

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak