Utánpótlás foci

Bővülő létszám, fejlődő gyerekek

U7,hirosep,kitl,bozsik SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Újabb Bozsik Fesztivált rendeztek vasárnap a széktóiban! Eddigi tapasztalataink alapján elmondható, hogy rengeteg új arcot ismerhettünk meg, a gólok számában sem volt hiány és az élményközpontú fesztiválok megrendezésében a házigazda Kecskeméti LC maximálisan eleget tett.

Kitl Zoltán szakmai igazgató értékelt

,,Két csapattal neveztünk be erre az évadra a szezon elején és örömmel jelenthetem be, hogy a nyári táboraink, illetve az óvodai programunk beindításának gyümölcse, hogy gyakorlatilag megduplázódott a létszámunk. Egyre több fiatal tehetség választ bennünket és mi is pozitív visszajelzéseket kapunk a munkánkat illetően.
A futball az egyik legnépszerűbb sportág a városban és a nagy érdeklődésre való tekintettel elindítottunk idén az U6-os korosztályunkat is, ahol még két korosztály van egyben - a 2016 és 2017-es születésű fiatal focistáink -. Jövő évi célunk, hogy életkor szerint létrehozzuk a tiszta korosztályokat ebben a korcsoportban is.
Az U7-es létszámunk jelenleg 12 fő körül mozog, de az óvodai és iskolai programnak köszönhetően folyamatosan csatlakoznak hozzánk a tehetségek. A Bozsik programok tökéletes lehetőséget biztosítanak a folyamatos versenyeztetésre, itt célunk mindenkinek az egyforma játék lehetőség biztosítása és a szabályok megismertetése a Fair Play szellemében!" 


A csapat tagjai:
Noah Salami Jaden, Csernus Dávid, Lévai Zalán, Farkas Áron, Dörnyei Milán, Józsa Milán, Hagyó Áron, László Ádám

Kiválasztottak: Lévai Zalán, Józsa Milán
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak