Utánpótlás foci

A Kecskeméti Református Iskola Tornacsarnokában pattogott hétvégén a labda

hirosep,U7,2015,marozsi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Szombaton ismét tornát rendeztünk, ezúttal a 2015-ös korosztálynak, ahol főként kecskeméti csapatok mérkőztek meg egymással, kiegészülve a Baja csapatával.
A Kecskeméti Labdarúgó Akadémia, a Kecskeméti Labdarúgó Club és Egyesületünk is 2-2 csapattal indult, míg a bajaiak egy csapatot hoztak magukkal.
Mindenki megmérkőzött mindenkivel, így összesen 6 mérkőzést játszottak a csapatok.
A 12 perces játékidő tehát azt jelentette, hogy összesen 72 perc "örömfoci" jutott a játékosoknak.
A torna mindenképp elérte a céját és a gyerekek kipróbálhatták magukat "verseny körülmények" között.
Az új évben tarol a Kecskeméti LC a HÍRÖS-ÉP által szervezett tornákon, hiszen már harmadszor vihették el az aranyérmet. A képzeletbeli dobogó második fokára a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia fiataljai állhattak fel, míg a mienk a szépen csillogó bronzérmet akaszthatták a nyakukba.
Köszönjük ezúton is a vendég egyesületeknek a részvételt.

Végeredmény

1. Kecskeméti LC / Lila
2. Kecskeméti TE LA / 1
3. SC HÍRÖS-ÉP / 2
4. Kecskeméti TE LA / 2
5. LUA-BAJA
6. Kecskeméti LC / Narancs
7. SC HÍRÖS-ÉP / 1

Marozsi Gábor edző

,,Hétvégén megrendezésre került a hazai tornánk, amelyen minden játékosunknak tudtam játéklehetőséget biztosítani, ami a legfontosabb volt a hétvégén.
Az egyik csapatunkat azok a játékosok alkották, akik már régebb óta egyesületünk játékosai, a másik csapatban pedig az új gyerekek mutathatták meg magukat a pályán. Mindkét csapatban láttam szép megmozdulásokat, jó egyéni teljesítményeket, de ami még ennél is fontosabb, hogy mindenki ugyanannyi játék percet játszott és jól érezték magukat a srácok.
Látszott, hogy van még hova fejlődnünk és sok munka van előttünk, de a szorgalmas edzés látogatottsággal és az ott elvégzett munkával hétről-hétre egyre ügyesebbek leszünk. 
Csapatunk bronzérmet szerzett, amely minden játékosunknak az érdeme, gratulálok a fiúknak!"

A csapat tagjai: Kalló Milán, Józsa Milán, Dörnyei Milán, Lévai Zalán, Pintér László, Kovács Róbert, Bera Máté, Beke Máté, Dohándi Csanád, Berta Botond. 
Legjobb hazai: Kalló Milán 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak