Utánpótlás foci

Elégedetten értékelte Ronkó Zsolt csapata fejlődő teljesítményét

U19,ifi,ronkó SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A bajnokság második harmadában a tabella első 4 helyezettjével játszottunk. Ezeket a meccseket most csokorba fogva értékelte edzőjük, Ronkó Zsolt.

,,Idegenben az Izsák, a Lajosmizse és a Kerekegyháza, míg hazai pályán a Lakitelek csapatával mérkőztünk meg. Nem vártak tehát könnyű mérkőzések az igen fiatal, formálódó csapatra. Izsákon remek első félidőt produkáltunk, két gólos előnyből folytattuk a mérkőzést, de több taktikai hibát is elkövettünk és a hazaiak a maguk javára megfordították az eredményt."
 

U19 Észak 5. forduló
2022.10.08 - 10:00
Izsák, Izsák Sporttelep
ISZÁKI SSE- SC HÍRÖS-ÉP EGYESÜLET 3-2

,,Majd a bajnokságot vezető Lajosmizse vendégei voltunk. A hazaiak ugyan vezetést szereztek, de a végén mi örülhettünk, mert mind a 3 bajnoki pontot elhoztuk onnan, ahonnan nem nagyon távoznak az ellenfelek ponttal, pontokkal! Sikerünk kulcsa volt, hogy csapatom egy percig nem adta fel a mérkőzést és a taktikát, amit kértem tőlük 100%-ig betartották."
 

U19 Észak 7. forduló
2022.10.22 - 11:00 
Lajosmizse, Lázár Bence Lajosmizsei Labdarúgó Sportcentrum
LAJOSMIZSEI VLC - SC HÍRÖS-ÉP EGYESÜLET 2-3

,,Következett hazai pályán a Lakitelek, akik szintén bajnokesélyes csapat. A mérkőzés nem a szép játékról maradt emlékezetes a nézőknek, inkább a küzdelem miatt, ami mind a két csapat 90 percen keresztül tett. Csúsztak másztak a fiúk, a tűz is megvolt mindenkiben, így a látottak alapján igazságos döntetlen született."
 

U19 Észak 8. forduló
2022.10.30 - 10:00 
Kecskemét, Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP EGYESÜLET - LAKITELEKI TE 2-2

,,Zárásként Kerekegyházán játszottunk. Sajnos nagyon tartalékosan tudtunk kiállni, betegség, illetve különböző elfoglatságok miatt. Ismét több játékost is kényszerből nem a megszokott posztján tudtam bevetni. Az első félidőben 4, a másodikban 3 ajtó-ablak helyzetben sem találtunk kaput, ellenfelünk viszont az első kaput eltaláló lövéséből gólt szerzett. A végén pedig mindent elkövettünk az egyenlítésért, kinyíltunk és egy kontra végén lezárta a mérkőzést a Kerek. Büszke vagyok a fiúkra, mert alázatban, akarásban, küzdésben nagyon sokat fejlődtek. Technikailag van hova fejlődnünk még, de dolgozunk tovább! Ha a maradék 3 mérkőzésen is így játszunk és még javul a helyzetkihasználásunk, akkor egy igen jó őszt tudunk zárni!"
 

U19 Észak 9. forduló
2022.11.05 - 10:00
Kerekegyháza, Kerekegyháza Borbás Gáspár Sporttelep
KEREKEGYHÁZI SE - SC HÍRÖS-ÉP EGYESÜLET 2-0

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak