Utánpótlás foci

Átalakult, formálódó csapatunk megszerezte első pontját

ifi,ronkó,megyeifoci SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Két forduló után 1 ponttal áll U19-es csapatunk. Az első fordulóban itthon tartottunk egy pontot a Kunszállás ellen, majd egy nagyobb vereségbe szaladtunk bele idegenben, Csólyospáloson. Ronkó Zsolt értékelte a látottakat.

U19 Észak 1. forduló
2022.09.11 - 10:00
Kecskemét, Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP - KUNSZÁLLÁS 2-2
Gólsz.: Nyúl , Simon
 
,,Hétvégén az U19 bajnokság is elkezdődött, hazai pályán a Kunszállás együttesét fogadtuk. Esélyekről nem lehetett beszélni, mivel ismét nagy volt a mozgás a csapatnál, volt, aki eligazolt és volt, aki kiöregedett! Érkeztek játékosok is, akiknek időre lesz szükségük, hogy beilleszkedjenek. Ez a mérkőzés első percétől érződött...Rengeteg eladott labda, pontatlan passzok, kapkodás jellemezte a játékunkat és taktikailag is fegyelmezetlenek voltak a srácok, a gólokat is egyéni hibák előzték meg. Viszont voltak pozitívumai is a mérkőzésnek, hiszen a gyors bekapott gólt követően sikerült megfordítani az eredményt. Rutintalanságunk miatt nem sikerült győztesen elhagyni a pályát, de az összkép alapján igazságos eredmény született. Megyünk tovább előre! Dolgozunk tovább, hogy az ilyen mérkőzést győzelemmel tudjuk abszolválni!"
 
U19 Észak 2. forduló
2022.09.17 - 10:00
Csólyospálos, Csólyospálos Sporttelep
CSÓLYOSPÁLOS - SC HÍRÖS-ÉP 6:0
A csapat tagjai: 
Molnár - Kalmár, Farkas, Hüttner, Szűrős - Korenika, Simon, Ferenczi, Slepeczki - Nagy, Nyúl
Cs.:
 Faragó,Csernák Dovinics
 
,,A 2. fordulóban idegenben léptünk pályára. Sajnos betegség és munkahelyi elfoglaltság miatt szűk és igen fiatal társaság alkotta a keretet. Többen is kényszerből más poszton játszottak, ami többszőr zavart keltett. Ellenfelünk fizikai és technikai fölénye kiütközött a mérkőzésen és helyzetek sokaságát dolgozta ki, amiből kettőt értékesített is az első félidőben. A fordulást követően bátrabban játszottunk, de az utólsó passz rendre az ellenfélnél kötött ki. A mérkőzés végére el is fáradtunk, főleg fejben. Többen is mélyen tudásuk alatt játszottak. Dolgozunk tovább, nem dőlünk a kardunkba! Fiatal a keret, sokaknak "tanulóév" ez az idén, de elszántak vagyunk és csak előre nézünk!"
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak