Utánpótlás foci

Megszerezte első győzelmét IFI csapatunk a szezonban

U19,ronkó,ifi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Ronkó Zsolt értékelései

U19 Észak 3. forduló
2022.09.25 - 10:00
Nyárlőrinc, Nyárlőrinc Faragó Mihály Sporttelep
NYÁRLŐRINC - SC HÍRÖS-ÉP 4:0

,,A 3. fordulóban Nyárlőrinc vendégei voltunk, a hiányzók és sérültek miatt ismét több játékos is nem a megszokott helyén kezdte a találkozót. í
Tompán és pontatlanul játszottunk, a párharcokat rendre az ellenfél nyerte. Voltak időszakok mikor felvettük a mérkőzés ritmusát, ilyenkor adódott is lehetőségünk a gólszerzésre, de ezeket elpuskáztuk.
A hazaiak megérdemelten nyertek, mi ezúttal is a szimpatikus vesztesek voltunk. Sajnos a tűz csak a mérkőzés egyes szakaszaiban volt látható, ami nem elég egy győzelemhez.
Ennél több van a csapatban, amit ki kell hozni a játékosoknak magukból!"
 

U19 Észak 4. forduló
2022.10.02 - 10:00
Kecskemét, Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP - HELVÉCIA 6:0

,,Hazai pályán Helvévia csapatát láttuk vendégül. Látszott, mindenki feszült, mivel nem igazán kezdtük jól a bajnokságot. Ezért a mérkőzés elejétől letámadást alkalmaztunk, ami jó taktikának bizonyult. Ellenfelünk térfelén folyt a játék és csak elvétve, előre vágott labdákból próbáltak helyzetbe kerülni. Félidőre 2 gólos előnnyel mehettünk szünetre. A második játékrészt kapkodás, rohanás jellemezte, így igazi helyzeteket nem is sikerült kialakítani. A cserék új lendületet adtak és a játék képe is megváltozott. Amint a kértek szerint játszottak a fiúk, úgy jöttek is a gólok! Hiányérzet van bennem, mivel két számjegyű is lehetett volna a rúgott góljaink száma, ha jobban koncentrálunk a kapu előtt, de mindenképp elégedett vagyok, hisz a meccs előtt kitűzött célt, a 3 pontot azt megszereztük! Megyünk tovább a tanulás útján és készülünk a következő mérkőzésre!
 

A csapat tagjai: Molnár D. - Kalmár, Szűrös, Pilter, Molnár P., -Ferenczi, Simon, Rékasy, Borbényi - Korenika, Hüttner Csere: Faragó, Nyúl, Nagy D., Csernák, Nagy M. Gsz.: Simon 3, Nagy D. 2, Borbényi

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak