Utánpótlás foci

A Városföld csapatát sikerült szoros mérkőzésen legyőznünk

hirosep,kitl,U14 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Serdülő U14-es csapatunk hétközben pótolta be a 9. fordulóról elmaradt Városföldi SE elleni mérkőzését. A fiúk sikerrel vették az akadályt és Kaldenecker triplájával megszerezték a győzelmet!

Kitl Zoltán edző

,,Nagyon fontos mérkőzésen hoztuk a kötelezőt. Egy kifejezetten iramos és lüktető második félidőből sikerült jól kijönnünk. Nagyon kellett már ez a győzelem, jót tett a játékosok moráljának, hiszen így nyugodtabban tudunk belemenni a véghajrába. Jól játszottunk és uraltuk is a mezőnyt, de volt egy rész, ahol kiengedtünk és elkényelmesedtünk, ezt ki is használta az ellenfél. Összességében mi birtokoltuk többet a labdát, szépen járattuk körbe, de a passzok minőségén még csiszolnunk kell egy kicsit. Nagyon örülök a sikernek és bizakodva várom a folytatást. Meg kell tanulnunk higgadtnak maradni a meccs legvégén is és akkor még több pontot tudunk majd szerezni a bajnokságban."
 

U14 ÉSZAK, 9. forduló
2021.04.28. 17:00 óra
Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum

SC HÍRÖS-ÉP 3-2 Városföldi SE

A csapat tagjai: Német Donát, Gerics József, Nádudvari Bence, Balasi Levente, Kis Csaba, Lévay Máté, Makai Bendegúz, Szalai Levente, Kaldenecker Ármin, Maros Péter, Farkas László

Gól: Kaldenecker 3

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak