Utánpótlás foci

6 gólt lőttünk a listavezető Diósgyőrnek

2010,U11,hirosep SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Vasárnap az U11 is Egerbe utazott. A hazai együttes mellett a Diósgyőri VTK volt az ellenfelük. A csapatot ezúttal - Marozsi Gábor távollétében - Egyesületünk szakmai vezetője, Kitl Zoltán kísérte el.

Kitl Zoltán beszámolója

,,Sajnálom az első mérkőzés eredményét, mert egy eseménydús, sokgólos mérkőzésen maradtunk alul. Érzésem szerint egy pontot megérdemeltünk volna, de ilyen a futball, legközelebb hatékonyabbnak kell lennünk elöl és a csapategységet is fejlesztenünk kell. Egyénileg jól képzett játékosaink vannak, de erről a meccsről hiányzott az a mindent legyőző egységes akarat, ami ennek a korosztálynak a legerősebb fegyvere. Túlzottan sokat foglalkoztunk az ellenféllel, a játékvezetővel és a társainkkal. Hiszem és tudom, hogy ettől az eredménytől sokkal többet tud a csapat. Ezen a hétvégén is tanultunk valamit, megbeszéltük a srácokkal és rendeztük a sorokat.

A második mérkőzésen már újra a régi játékosokat és csapatot láttam, ahol az első helyezett DVTK ellen hoztuk el a három pontot méghozzá többgólos előnnyel, végig fölényben játszva. Örülök, hogy túl tudtunk lépni a saját árnyékunkon és időben eszméltünk. Ezen a mérkőzésen gyakorlatilag taktikai utasítások nélkül kellett a partvonalon állnom, szinte mindenki hozta a saját feladatát. Szerencsés vagyok, hogy egy ilyen csapat kispadján lehettem, ahol csak egy feladatom volt, nézni és élvezni a játékukat."

Eredmények

EGER SE - SC HÍRÖS-ÉP 5-4
DVTK - SC HÍRÖS-ÉP 3-6

A csapat tagjai: Tóth Bálint, Szenczy Zsolt, Sápi Kristóf, Kincses Károly, Sinka Milán, Csizmadia Máté, Fricz Pál, Tovaj Csanád, Bencze Marcell, Ronkó Márk, Meggyesi Máté

Edzők: Nagy Zsolt, Marozsi Gábor, Kitl Zoltán

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak