Utánpótlás foci

Még egy pótolandó torna maradt a korosztálynak

bozsik,U11 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Kitl Zoltán Szakmai Vezető

,,Megtartottuk a kiírás szerinti utolsó, azaz negyedik fordulót a Széktói Stadionban, azonban még jövő héten hátra van a második torna pótlása, hiszen az időjárási körülmények miatt elmaradt.

A szokásosnak mondható, B- csoportban foglaltunk helyet és 3 csoportmérkőzés után kereszt játékkal fejeztük be a vasárnap délelőttöt.

Első mérkőzésünkön a Tiszakécske ellen játszottunk egy igazán élvezetes és szoros döntetlent. Megbeszéltük a srácokkal, hogy a formáción nem változtatunk, viszont 3 percenként cserélünk és mindenki kap lehetőséget minden poszton. Ez a mérkőzés sok helyzetet és fordulatot hozott, de igazságos döntetlen született a játék képét tekintve. Jól játszottunk és élveztük is a játékot.

Második mérkőzésünk a Ballószög ellen volt, ahol ezúttal alul maradtunk, mert a végén nem osztottuk be jól az erőnket. Belementünk az ellenfél játékába és nem mi diktáltuk a ritmust, hiába vezettünk, a végére nagyon behátráltunk és ez okozta a vesztünket.

Harmadik mérkőzésünk és egyben az utolsó is a csoportban a KLA B csapata ellen volt, egyből dupláztunk és következett a mérkőzés így értelemszerűen a fáradtság jelei kiütköztek. Átengedtük a területeket az ellenfélnek és túlzottan defenzívek voltunk. Mérkőzés után meg is beszéltük a hiba pontokat, legfőképpen azt, hogy minden körülmények között meg kell próbálni kihozni a labdát és építkezni, hiszen az szolgálja a fejlődésünket.

Az utolsó negyedik mérkőzés a KLA A csapata ellen volt, akik az A csoportban minden mérkőzésüket megnyerték. A gyerekek itt nagyon motiváltak voltak, teljes alázattal és odafigyeléssel játszottak. A torna legjobb meccsét hoztuk és mindneki beletette a tudása 100%-át a mérkőzésbe. Gratuláltam is a srácoknak, mert tényleg nagyot küzdöttek. Gólt szereztünk, támadást vezettünk, fociztunk."


A csapat tagjai: Buborék Patrik, Técsi Balázs, Forgács Milán, Farkas Artúr, Pintér Róbert, Máriás Barnabás, Garaczi Bence, Szomjú Santiago, Schvéder Miklós

Kiválasztva: Schvéder Miklós kiváló védő munkájáért
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak