Utánpótlás foci

U11 is debütált a Titánium Ligában

2010,U11,marozsi SC Hírös-Ép

Marozsi Gábor, U11-es csapatunk edzője így látta a találkozókat

Sajnos a mai napon pár hiányzóval kellett utaznunk Egerbe, de szerencsére ez nem nagyon volt észrevehető a csapaton. Kezdésnek azzal a Kisvárda csapatával találkoztunk, akik között több ukrán játékos is játszott. Nehezen tudtuk párharcokba felvenni velük a versenyt ugyanis fizikálisan erősebb csapattal néztünk farkasszemet. A mérkőzés elején beszorítottuk őket a saját kapujukhoz és gyorsan tudtunk 2 gólt szerezni viszont utána negyed órán keresztül Mi voltunk beszorulva. Nagyon kellett már számunkra a félidő, hogy tudjuk rendezni a sorainkat, mert fejbe kicsit elfogytunk. A második félidőben két védekezési hibánkat megbosszult a Kisvárda, de a végén tűzijátékot tartottunk a vendégek kapujánál, de sajnos a hálóba nem került a labda. Ahogy ezen a találkozón nyerhettünk volna, úgy ki is lehetett volna kapni, ezért úgy gondolom, hogy jogos a döntetlen.
Végeredmény:
SC Hírös-Ép 2-2 Kisvárda
 
A második felvonás a Szolnok ellen volt, ahol a meccs minden periódusában mi irányítottunk, de ettől függetlenül voltak részek, amikor kapkodás jellemzett minket. Több gólunk is szép és tudatos támadás felépítésből következett, de még így is maradt ki sok százas ziccer.
Végeredmény:
SC Hírös-Ép 5-0 Szolnok
 
Ami a nap folyamán a legszembetűnőbb volt, az a labdakihozatalok sikertelensége, de ezen a jövőben változtatni fogunk és edzéseken sokat fogjuk gyakorolni. Elégedett vagyok a játékosokkal, Mindenki odatette magát a nagy melegbe és a maximumot kihoztuk a napból, gratulálok a csapatnak!
 
Játékosok: Tóth Bálint, Szenczy Zsolt, Sápi Kristóf, Tovaj Csanád, Meggyesi Máté, Bencze Marcell, Sinka Milán, Ronkó Márk, Csizmadia Máté, Fricz Pál
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak