Utánpótlás foci

Ismét egy jó lehetőség volt a fejlődésre

U11,kitl,hirosep SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Idén ősszel másodszorra rendezte meg a Kecskeméti LC a Bozsik tornát a korosztályok számára

Kitl Zoltán edző

,,Az egy évvel idősebb U11-es korosztályban léptünk pályára, ahol találkoztunk a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia  "A" és "B" csapatával, a Lakitelekkel és a Tiszakécske legjobbjaival.
Az eredmény az ilyen rendezvényeken nem számít, igyekeztem minél több taktikai hadrendben kipróbálni a srácokat és minél több poszton játszatni őket . A mérkőzések folyamán számos formációt is kipróbáltunk, a kapusunk is játszott mezőnyben, így mindamellett, hogy mindenki egyforma játékidőt játszott, több szerepkörben is kipróbálhatta magát. A cél az önállóság fejlesztése, illetve fair play szabályok minél alaposabb megismerése és betartása volt. Külön öröm számomra, hogy a nyár folyamán új játékosok is csatlakoztak hozzánk, akiknek tökéletes lehetőség nyílt a mérkőzés szituációk gyakorlására, ezzel is elősegítve a minél gyorsabb beintegrálódást a csapatba."

A csapat tagjai: Kubránszky Attila, Marte Miron, Schvéder Miklós, Kern Hunor, Bencze Marcell, Beszedics Viktor, Lévay Samu, Farkas Artúr, Técsi Balázs, Forgács Milán, Pintér Róbert

Kiemelt: Técsi Balázs

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak