Utánpótlás foci

3 győzelem, 1 vereség, 4. helyezés

2010,marozsi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Szombaton 2010-es korosztályunk Kiskunhalason vett részt jó színvonalú tornán, ahol mindössze egyszer kapott ki, ami a 4. helyezésre volt elegendő.
 

Marozsi Gábor:

Hétvégén a Szilády kupán vettünk részt U11-es csapatunkkal, amelyen úgy érzem jó kerettel vágtunk neki. A nap folyamán 4 mérkőzésünk volt, amelyből 3 meccset könnyen vettünk, viszont a Grosics elleni sorsdöntő találkozón a helyzetkihasználásunk nem a legjobb volt és mivel csak a csoportelső mehetett a hármas döntőbe, így csoport másodikként csak a 4-6. helyezésért játszottunk. Ott a srácokon már nem volt teher és ha úgy játszanak a Grosics elleni meccsen, mint az utolsó két mérkőzésen, akkor nem lett volna kétség, hogy a legjobb 3-ba kerülünk. A napot viszont szépen zártuk, hiszen a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia csapatával játszottunk, akik ellen majdnem minden támadásunkat góllal zártuk, így a legtöbb rúgott gólt - számszerint 10-et - mi értük el egy meccsen belül.
Gratulálok a csapatnak a napi teljesítményükhöz, várom a következő tornát, hogy tudjunk javítani eredményességben.

Torna válogatottjába került: Tóth Bálint
 
A csapat tagjai: Tóth Bálint, Kincses Károly, Sápi Kristóf, Szenczy Zsolt, Tovaj Csanád, Fricz Pál, Meggyesi Máté, Bencze Marcell, Sinka Milán, Ronkó Márk
 

Hajrá Hírös-Ép!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak