Utánpótlás foci

Nagy Szabolcs kísérte el az U11-es csapatot Diósdra

NagySzabolcs,U11,Diósd SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2023.02.12-én Diósdra utazott U11-es csapatunk, ahol magasan jegyzett egyesületekkel mérhették össze erejüket. A napon az eredmény másodlagosnak számított, elsősorban a gyerekek fejlődése szempontjából volt egy nagyon hasznos torna.

Nagy Szabolcs edző értékelése

,,Teljes kerettel érkeztünk a futballtornára. A csapatnak viszonylag régen volt ilyen, vagy hasonló színvonalú megmérettetése, ami látszódott is az első mérkőzéseken. A srácok nem igazán találták a ritmust, több felfogásban és játékrendszerrel is próbálkoztunk több-kevesebb sikerrel. Az utolsó kettő csoport meccsünkön hozták a sárcok amit tudnak, sok passzos gyakran egy érintős labdakihozatalokra is képesek voltunk, ami nagyon tetszett. Sajnálatosan a kapusunk megsérült, így új arcokat avattunk a kapuban, ilyenkor már csak a tisztes helytállás volt a cél, ami sikerült is, tekintve hogy utolsó két meccsünk egyikén sem kaptunk ki.
 
Ezúton is köszönjük a szervezést és a meghívást, kiváló alkalom volt a srácoknak a fejlődésre." 
 
A csapat tagjai: Buborék Patrik, Schvéder Miklós, Tecsi Balázs, Pintér Róbert, Meleg András, Mészáros Attila, Farkas Artúr, Antal Marcell
 

Eredmények

https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1660545737

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak