Utánpótlás foci

Délegyházán vettünk részt egy jó hangulatú tornán

2010,U11,hirosep,marozsi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Vasárnap jó időben, jó pályán, jó körülmények között lezajló tornán vettünk részt, Délegyházán, ahol már a szülők is tudták buzdítani a csapatokat a pálya széléről.
 
 

Marozsi Gábor edző

,,Az egész nap folyamán kiegyensúlyozott, jó játékot produkált a csapat, viszont a csoport második mérkőzésén a II. Kerület ellen az ellenfél kapuja előtt görcsössé váltunk, ami rányomta a bélyegét a helyzetkihasználásra ezen a találkozón. Később kiderült, ez sorsdöntő is volt egyben, hiszen emiatt a gólkülönbség döntött arról, hogy ki játszhatta az első helyért való mérkőzést a másik csoport első helyezettjével szemben, aki sajnos a II. Kerület lett egy gól híján. 

Összességében elégedett vagyok a fiúk teljesítményével, hiszen jól játszottak és kitüntek az egész mezőnyből, viszont a szerencse nem a mi oldalunkon volt ma, evégett csak a bronzérem került a nyakunkba. 
Gratulálok a csapatnak!"

Eredmények

HÍRÖS-ÉP 8-0 Gödöllői SK
HÍRÖS-ÉP 0-0 II.Kerület
HÍRÖS-ÉP 7-2 Dunaharaszti MTK 
 

Bronzmérkőzés

HÍRÖS-ÉP 12-1 Nagykáta
 
A csapat tagjai: Tóth Bálint, Tovaj Csanád, Sápi Kristóf, Szenczy Zsolt, Sinka Milán, Kincses Károly, Ronkó Márk, Meggyesi Máté, Csizmadia Máté, Fricz Pál, Bencze Marcell
 
A torna legjobb kapusa: Tóth Bálint 
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak