Utánpótlás foci

8 közé jutottunk a rangos tornán, Almásfüzitőn, a Futballáb Trophy Kupán

hirosep SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Szombaton már éppen lement a nap, amikor az utolsó mérkőzésünket játszottuk Almásfüzitőn, egy 24 csapatos, elit klubokkal és akadémiákkal teletűzdelt tornán.

Marozsi Gábor edző

 ,,Sikerült a legerősebb csoportba kerülnünk, hiszen a mi csoportunkból került a legjobb 8 közé a legtöbb csapat. A csoporton belül végig szuper játékot produkáltak a fiúk és ami még fontosabb, az első meccstől kezdve a taktikai utasításokat betartva játszottak, ami a sikerességünkhöz vezetett.
Talán a Soproni mérkőzésünkön esett ki egy kicsit a koncentráció, hiszen két gólos előnyt tudtak megfordítani az egyéni hibáinkból adódóan, melynek következményeként a 2. helyen mentünk tovább a legjobb 16 csapat közé, ahol a szombathelyi Illés Akadémiát kaptuk.
Egy küzdelmes és taktikus játéknak lett az eredménye a továbbjutás a legjobb nyolc csapat közé, ahol az MTK csapatával néztünk farkasszemet. Érdekes találkozó volt ez számunkra, hiszen a vendégeknél játszott egykori kiváló játékosunk, Sinka Milán, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy csapata jusson be az elődöntőbe.
 
A mai napon visszajelzést kaptam arról, hogy általunk kinevelt játékosaink jó kezekben vannak az ország legjobb akadémiáin, hiszen Sinka Milán kimagasló teljesítményt nyújtott az MTK együttesében, illetve Kincses Karcsi (Honvéd) a hátára vette a csapatot és igazi vezérként irányított, míg Tóth Bálinton, aki szintén a Honvéd kapusiskolájába jár, nehezen tudtak kifogni a támadók.
 
Több hiányzónk volt a napon, így a fiatalabb korosztály játékosai is megkapták a lehetőséget a bizonyításra, akik éltek vele. Mindenki nagyszerűen küzdött ezen a kupán és jelesre vizsgáztak a szememben, de vasárnap még vár ránk a Titánium Liga döntő, ahol egy hasonló jó játékkal párosulva, jó eredményt szeretnénk elérni.
Nagyon megvoltam elégedve a csapattal, büszke vagyok rájuk!"


Eredmények


HÍRÖS-ÉP 1-0 Ikarus
HÍRÖS-ÉP 3-0 Komárno (szlovák)
HÍRÖS-ÉP 2-3 Sopron
HÍRÖS-ÉP 0-0 Eger SE
HÍRÖS-ÉP 6-0 Dunaújváros


Nyolcaddöntő

HÍRÖS-ÉP 2-0 Szombathely Illés Akadémia

Negyeddöntő

HÍRÖS-ÉP 0-5 MTK

 

A csapat tagjai: Tóth Bálint, Szenczy Zsolt, Tovaj Csanád, Sápi Kristóf, Meggyesi Máté, Bencze Marcell, Ronkó Márk, Kincses Károly, Czibók Dávid, Tapodi Bence, Bagi Benett

 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak