Utánpótlás foci

Október hónap legjobb játékosa: Tóth Bálint

2010,U11,marozsi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Tóth Bálint, az U11-es csapat hálóőre érdemelte ki Október hónapban a legjobb játékosnak járó címet, ennek apropójából beszélgettünk vele.

Gratulálunk Bálint!!! Csak így tovább!!!

Interjú:

1: Melyik a kedvenc csapatod és miért?

FC Bayern - mert Németország legjobb csapata, 30 bajnoki és 20 kupagyőzelemmel. Tetszik a Becenevük: "Der Rekordmeister = Rekordbajnok”. És nagyon jó a legfontosabb mottójuk: “ Vagyunk, akik vagyunk”, ami azt jelenti a csapat minden tagja részére, hogy büszkék a múltjukra, melyhez hozzá tartozik az összes nyereség és a vesztes meccsek is.

2: Ki a kedvenc kapusod és miért?

Manuel Neuer.

3: Kik a legjobb barátaid a csapatból?

Kincses Karesz, Fritz Palkó, Sápi Kristóf, Csizu. Nehéz volt választani, szinte felsorolhatnám minden csapattársamat, mert szeretem Őket, mindenkivel jól kijövök. Összetartóak vagyunk az Egyesületen kívül is.

4: Legszebb emlék a pályafutásod során(torna vagy meccs)?

 Ha csak egyet lehet megnevezni, akkor a Szlovákia Adidas Adventure kupa, ahol a csapat a 3.lett , Én pedig a legjobb kapus díjat kaptam.
 

5: Milyen tanácsokkal látnád el a legkisebbeket, akik most kezdik nálunk a focit?

Legyetek kitartóak, járjatok becsülettel edzésre, mert csak így tudtok fejlődni. Legyen példaképetek, akit követtek, akitől tanultok. Lehet ő az edzőtök, egy híres játékos, vagy akár az apukátok, lényeg, hogy tanuljatok tőle. Végül pedig szeressetek játszani, és legyetek jó társak a csapatban, mert sikeresek csak együtt, egymást segítve lehettek. Ha megvan ez a csapat, akkor mindig büszkén léptek majd együtt a pályára.

 

Holnap este kiderül, az U14-es csapatban ki teljesített a legjobban az előző hónapban!!!

Hajrá Hírös-Ép!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak