Utánpótlás foci

Nem sokon múlott, hogy éremmel zárjuk a nívós sorozatot

2010,U11,hirosep,marozsi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Marozsi Gábor edző

,,Nehéz nap elé néztünk, hiszen 35 fokos melegben 4 mérkőzés várt fiainkra.
Jól kezdtük a napot, hiszen a sima győzelmek mellé remek játék párosult a Debreceni Labdarúgó Akadémia és a Sajóvölgye Focisuli csapatai ellen. Ezzel a két győzelemmel a tabella második helyéről vártuk az elődöntőt, az egész délelőtt pihent Kisvárda csapata ellen.
Egész meccsen lehetett látni a fiúkon, hogy már két mérkőzés benne volt a lábukban, de ennek ellenére végig küzdötték a mérkőzést és minden erőnket mozgósítottuk, hogy a döntőbe kerüljünk. Sajnos a szerencse nem volt velünk a kapu előtt, így a bronzért kellett nagy csatát vívnunk az Eger SE csapatával. 

Első félidőben felénk kerekedtek, viszont a félidőben átbeszéltük, hogy miként tudnánk a magunk javára fordítani a csatát és a 3 gólos hátrányból visszajönni a meccsbe. Ezt a fiúk be is tartották és rövid idő alatt ki is egyenlítettek, de a lendület annyira vitte őket előre, hogy a védekezésre kevesebb hangsúlyt fektettek és egy kontrából a végén az ellenfelünk szerezte meg a vezetést és nyerte meg a találkozót.
Nyilván, ha egy csapat elmegy egy versenyre, akkor a legjobban akar teljesíteni és ez a 2010-es fiainkra is igaz, hiszen bárhova mentek, ott mindig lerakták a névjegyüket. Sajnos a ligában most a 4.helyet sikerült elérnünk, de ezzel is nagyon elégedett vagyok, hiszen az fontosabb számomra, hogy az egész év során lehetett látni a folyamatos fejlődést egy olyan mezőnyben, ahol csak jó csapatokkal találkoztunk hónapról hónapra.
Nagy gratuláció a srácoknak, büszke vagyok az egész évben nyújtott teljesítményükre!"

A csapat tagjai: Tóth Bálint, Sinka Milán, Bencze Marcell, Tovaj Csanád, Kincses Károly, Fricz Pál, Meggyesi Máté, Ronkó Márk, Szenczy Zsolt, Sápi Kristóf, Csizmadia Máté
 

Szép volt Fiúk! Gratulálunk! Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak