Utánpótlás foci

2012-eseink a 3. helyet szerezték meg a XXV. SC HÍRÖS-ÉP Kupán

hirosep,U10,2012,marozsi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Szombaton ismét bizonyította 2012-es csapatunk, hogy az ország élvonalába tartozik, hiszen egy nagyon rangos tornán ismét éremmel a nyakukba térhettek haza a srácok.
 

Marozsi Gábor edző

,,A nagyobb nyári pihenő után, először szerepelt a korosztály nívósabb megmérettetésen, ahol sok jó csapat ellen tudtuk bizonyítani, hogy remek brigád vagyunk. 6 mérkőzést játszottunk a nagy melegben és úgy érzem, hogy - egy kivételével - mindegyik ki-ki meccs volt. Ahogy mentünk bele a napba, annál jobb volt a játékunk, amely véleményem szerint az MTK elleni derbin tetőzött, hiszen ott egyénileg és csapat szinten is extrát nyújtottunk, ez vezetett minket a sikerhez. Sajnos az MTK elleni lendületünket nem tudtuk tovább vinni az utolsó megmérettetésre, mert ekkorra már elfáradtunk...mindent kiadtunk magunkból, ami nagyon meglátszott a fiúkon. 

Több jó találkozónk is volt a nap folyamán, viszont amit hiányoltam a játékunkból, az a labda nélküli mozgás és a gyors támadás befejezések, hiszen sokszor megvártuk, amíg visszaérnek a védők és ezért nem sikerült befejezünk jól az akcióinkat. 

Voltak extra teljesítmények is a nap folyamán, melynek külön örülök, hiszen ha valakinek éppen nem ment, akkor a csapattárs vette a hátára a csapatot és vitte előre tovább.

Gratulálok a srácoknak, meg voltam elégedve a napi teljesítménnyel, de sok munka van még előttünk és láttam, hogy miben kell javulnunk még." 

Eredmények

SC HÍRÖS-ÉP 5-0 Cegléd
SC HÍRÖS-ÉP 1-1 Loki Focisuli
SC HÍRÖS-ÉP 2-1 DVTK
SC HÍRÖS-ÉP 3-3 Szeged-Csanád Grosics Akadémia
 
1-3. helyezés
SC HÍRÖS-ÉP 3-1 MTK
SC HÍRÖS-ÉP 0-5 Mészöly Focisuli
 
Végeredmény
1. Mészöly Focisuli
2. MTK Budapest
3. SC HÍRÖS-ÉP
4. Főnix-Gold
5. Loki Focisuli
6. Szeged-Csanád Grosics Akadémia
7. DVTK
8. Gödi SE
9. Ceglédi VSE
 
A csapat tagjai: Kubránszky Attila, Pintér Róbert, Farkas Artúr, Bencze Milán, Técsi Balázs, Beszedics Viktor, Meleg András, Marte Miron, Kern Hunor, Schvéder Miklós, Lévay Samu
 
A torna gólkirálya: Beszedics Viktor
 
A torna legjobb hazai játékosa: Marte Miron
 
Felkészítő edző: Marozsi Gábor, Nagy Szabolcs
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak