Utánpótlás foci

Nagyon szép eredményt ért el 2011-es korosztályunk a rangos Titánium Ligában!

hirosep,2011,U10,ronko SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Ronkó Zsolt edző

,,Nehéz nap elé néztünk, hiszen 4 mérkőzés várt ránk, ráadásul 35 fokban. De külön öröm volt, hogy ismét szülők előtt játszhattunk. 2 csoport mérkőzés (DLA, Sajóvölgye) és 2 helyosztó volt.
A debrecen ellen bátran kezdtünk, kiegyenlített játék folyt és egy szemfüles találatnak köszönhetően vezettünk a félidőben. A folytatásban visszaesett a lendület és ellenfelünk megfordította az állást. A Sajóvölgye ellen győznünk kellett, hogy elkerüljük a DVTK csapatát az elődöntőben. Az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült és szebbnél szebb támadásokat vezetve voltunk eredményesek, így  a vége sima győzelem lett.
 
Az elődöntőben ismét a debreceniekkel játszottunk a döntőbe jutásért... Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen többször is a kapussal szemben álltunk, de gólt nem sikerült szereznünk és ahogy lenni szokott, ellenfelünk az első lehetőségét gólra váltotta.
Mentünk előre, de kapkodtunk a türelmesebb játék helyett, majd két egyéni hibánkat góllal büntette ellenfelünk.
Így a 3. helyért Szolnok csapatával meccseltünk. Félő volt, hogy a srácokban benne lesz még az elbukott elődöntő, óvatosan kezdtünk, a védekezésünk stabil volt, de előre játékban sok volt a pontatlanság. Ezt követően egy remek támadást góllal fejeztünk be és a srácoknál átszakadt a gát! Látványosan ellenfelünk fölé nőttünk és megérdemelt, sima győzelemmel szereztük meg a 3. helyet!
Külön öröm számunkra még, hogy Bagi Benettet választották a legjobb mezőnyjátékosnak a Titánium Liga U10 korosztályában!
 
Egy igen hosszúra nyúlt, fárasztó szezon végét zártuk le, ráadásul egy remek eredménnyel, hiszen minden egyes alkalommal hajnalban kellett kelni, közel 3 órát utazni és a mérkőzéseken helytállni, de együtt sikerült ezeken átlépni és sikerrel venni az akadályokat! Lépésről lépésre haladtunk és dolgoztunk hétről-hétre, hogy célunkat elérjük. Előszőr a tisztes helytállást tüztük ki az idény elején, amit az eredményeink következtében érem szerzésre módosítottunk! A fiúk megcsinálták és ezért minden elismerésem, tiszteletem és dicséretem megilleti őket! Ezzel a Dunamenti Liga és a Kölyök Liga után a Titánium Ligában is letettük a névjegyünket!"
 

Eredmények

HÍRÖS-ÉP 1-3 Debreceni LA

HÍRÖS-ÉP 6-1 Sajóvölgye

Elődöntő

HÍRÖS-ÉP 0-3 Debreceni LA

Bronzmeccs

HÍRÖS-ÉP 6-2 Szolnok 6:2

Csapat tagjai: Német Kolos, Tapodi Bence, Velkei Máté, Bagi Benett, Csutak Ármin, Czibók Dávid, Hagyó Levente, Papp Levente, Gyurján Balázs, Kovács Martin, Nagy Márk, Pásztor Dávid, Nagy Arkadiusz

A liga legjobbja: Bagi Benett

Szép volt Fiúk! Gratulálunk! Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak