Utánpótlás foci

Az év egyik legnívósabb magyarországi tornáján vettünk részt

hirosep,youthtalent,2012 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A hétvégén az ország legerősebb tornáján, a Youth Talent Cup-on vett részt csapatunk, ahol maximálisan helyt álltak a fiúk.

Edzői értékelés

,,Nehezen indult a napunk, hiszen a Vasas Kubala Akadémiával találkoztunk, ahol jól védekeztünk, csak arra az egyre nem készültünk, hogy a félpályánál kell blokkolni lövéseket, hiszen onnan lőtt ellenfelünk bomba gólokat.
A Loki Focisuli ellen egy ki-ki meccset vívtunk, ahol többször is eldönthettük volna a találkozót a javunkra, ám a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. 
KKLSE csapatával játszottunk egy izgalmasabb mérkőzést, amelyen ugyan nyertünk, de nem játszottunk jól. 
A Nyíregyháza csapata jobb játékot produkálva kis arányú győzelmet aratott felettünk, míg az utolsó csoportmérkőzésen az UTE Labdarúgó Akadémiával játszottunk egy küzdős meccsen döntetlent.

Csoportunkban az 5. helyen végeztünk, ezután találkoztunk még a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiával, akikkel egy fordulatos találkozón 2-2-es döntetlent értünk el, majd a Gyula csapata ellen fejeztük be a napunkat, ahol a fáradtságunk ráment a játékunkra, így ellenfelünk szerezte meg a 3 pontot.

Nagyon elégedettek lehetünk a fiúkkal, hiszen nagyon jó teljesítményt mutattak a nap folyamán. Több akadémiával játszottunk szoros meccset, vagy éppen szereztünk 1 pontot, vagy győzelmet. A nap végére elfáradtunk, de az utolsó pillanatig küzdöttek a srácok. Külön kiemelném kapusunk, Kubránszky Attila teljesítményét, hiszen a mezőnyben a legtöbbet védett és még az utolsó percekben is bravúrt bravúr hátára mutatott be, de természetesen az egész csapat kiemelésre szorul!
Szép volt Fiúk!"

A csapat tagjai: Kubránszky Attila, Meleg András, Schvéder Miklós, Técsi Balázs, Pintér Róbert, Farkas Artúr, Antal Marcell, Buborék Patrik
 
Felkészítő edzők: Marozsi Gábor, Kitl Zoltán
 

Eredmények

A torna összes eredménye az alábbi linken megtalálható: 
https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1635414502&fbclid=IwAR1vSgzRFrHtloW0QTBNMZcYsB_FxoF4m92Yw2mrdNj2KtUUqv50iav8bTU
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak