Utánpótlás foci

Kevesen múlott a tornagyőzelem Jászfényszarun

hirosep SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Marozsi Gábor edző

,,A szombati napon elmondhatom, hogy az összes mérkőzésünkön mi domináltunk, az első csoportmeccstől a döntő utolsó percééig. Sajnos ellenfeleink nagy része visszaállt védekezni a saját kapuja elé, amit nehezen tudtunk néha feltörni. 
Sok kombinatív játékot láthattam ma a srácoktól és a taktikai utasításokat is maximálisan betartották, melynek köszönhetően sok gólt szereztünk és kevés gólt kaptunk. Sajnálom a döntő mérkőzést, hiszen ott is határozottan jobb és szebb focit játszottunk ellenfelünknél, viszont két nagy egyéni hibából hátul nagy előnyt adtunk ellenfelünknek, amit már nem tudtunk behozni.
Az eredménytől függetlenül, sokkal jobban örülök annak, amit a pályán láttam, hiszen még egyszer említem, hogy nagyon jól játszottak a fiúk.

Jön a téli időszak, megyünk be terembe, ahol kicsit áttérünk majd a futsal világára, amely a gyorsabb gondolkodásban fogja elősegíteni a fiúk fejlődését és ezáltal -reményeim szerint - a pályán is látványos előrelépés figyelhető majd meg számos szituációban.

 Gratulálok a srácoknak, meg vagyok elégedve velük!"

Eredmények

https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1634119127&fbclid=IwAR24o18NRPqWIhjGZ4t7n-1HqEV0IcDJ4kqNqBzyEGshxc9_TzYdAyLy2i4
 
A csapat tagjai: Kubránszky Attila, Meleg András, Pintér Róbert, Marte Miron, Lévay Samu, Beszedics Viktor, Kern Hunor, Técsi Balázs, Schvéder Miklós, Bencze Milán.
 
A torna legjobb kapusa: Kubránszky Attila
 
A torna válogatottja: Beszedics Viktor
 
Szép volt fiúk!
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak