Utánpótlás foci

Idén újra a legkisebbek között lehetünk!

ovifoci,hirosep,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Egyesületünk 25 éves regnálása óta kiemelt hangsúlyt fektet az utánpótlásra, és azon belül is az ovifocira.
Szakmai stábunk a toborzást és az óvodai program tovább fejlesztését tűzte ki célul erre az évre. Október hónaptól kezdve, licenszes edzőink a délelőttöket arra szánják, hogy lehetőséget biztosítsanak a legkisebbeknek arra, hogy megismerjék a világ egyik legnépszerűbb sportágát, kipróbálják ügyességüket és fokozzák a hangulatot.

Kitl Zoltán Szakmai Igazgató rövid beszámolója:

Célunk teljes mértékben egybeesik a Magyar Labdarúgó Szövetség irányvonalával. Szeretnénk kiszélesíteni a lehetőségeket a gyerekek számára, biztosítani a folyamatos versenyeztetést és az egészséges életmódra nevelést. Fontos feladatunk a programba már bevont intézményekkel közösen, a Fair Play szellemiségének betartása és érvényre juttatása.
 
Az óvodai vezetőkkel kiváló kapcsolatot ápolunk, rengeteg ifjú tehetséggel találkozunk nap, mint nap, a mi feladatunk - nemtől függetlenül - ezen ígéretek hosszú távú megtartása. Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy a program népszerűségének köszönhetően plusz két óvodával bővültünk ebben a hónapban, így büszkén elmondhatom, hogy összesen 9 intézmény is a mi képzési programunkat választotta. Idén elindítottuk az U6-os korosztályunkat is, ami azt jelenti, hogy a 2016 és 2017-es születésű labdarúgó jelölteket is tudjuk fogadni.
Az U6-os korosztály edzője Maczelka Gábor, aki minden szerdán, 16:30-17:30-ig tartja a foglalkozásokat a Műkertvárosi Sportcentrumban.
Az U7-es korosztály - tehát a 2015-ös születésűek edzője - Marozsi Gábor, aki kedden és csütörtökön, 17:00-18:00-ig várja a focizni vágyókat, szintén a Műkertben.
 
A téli időszakot a Kecskeméti Református Gimnázium tornatermében szoktunk „átvészelni". A több éves tapasztalat alapján ez az időszak talán a legaktívabb a picik számára, hiszen a terem zártságának köszönhetően megnő a figyelem a labda iránt, ami pozitív hatást gyakorol a fejlődésükre.
 
Várunk mindenkit szeretettel!
Mottónk: „Amit nem adunk fel, azt nem veszíthetjük el!”

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak