Utánpótlás foci

Többfrontos háború

2008,kitl

Kitl Zoltán értékelése az U10-esek fellépéséről:
„Pénteken a Kölyökliga elmaradt fordulóját pótoltuk, immár sokadjára… Az Újpesthez látogattunk a Tábor utcában és az alábbi eredmények születtek:

SC Hírös-Ép - Keleti UP 20-0
SC híres-Ép- Újpest FC 4-3

Az első mérkőzésnek sajnos nem volt sportértéke,edzői szemmel elemezhetetlen volt.
A második meccsen, a házigazdával egy igazi rangadót sikerült játszanunk, ami egy ki-kimérkőzés volt, de jól jöttünk ki a veszélyes szituációkból. Végig mi uraltuk a mezőnyt, a vége ugyan szoros lett, de a kezünkben tartottuk a mérkőzés alakulását. Még egy elmaradt fordulónk van, amelynek időpontja még bizonytalan, de a Kölyökligát minden bizonnyal erős középcsapatként fogjuk zárni.

Szombaton a 2007-es korosztályt képviseltük Dorozsmán a kiemelt régiós B –Bozsikon. Mivel Pelikán Istvánék Apatinban vettek részt egy nemzetközi tornán, így a csapatot az U10 és az utazó keretből kimaradó U11-esek alkották.

SC Hírös-Ép – LUA Baja 0-5
SC Hírös-Ép – SZEOL SC 1-1
SC Hírös-Ép – Szilády RFC 0-6
SC Hírös-Ép – Szeged 2011 0-4

Egy évvel idősebb korosztályban ismét rá kellett jönnünk, hogy a kényelmes tempó nem elég. Óriási a különbség a saját Bozsik programunkhoz képest, ahol félgőzzel is meccseket tudunk, nyerni, itt pedig a 100%-is néha kevés. Mindenképpen fejlődik a gyerek, hiszen rá van kényszerítve a gyorsabb gondolkodásra, az erősebb passzokra, a nagyobb lövésekre. Dolgoztak becsülettel és a kemény munkának meg lesz a gyümölcse.

Vasárnap egy 16 csapatos mezőnyből a 4. helyre tudtunk odaérni Apatinban. A szerb mentalitás teljesen más jellegű, mint a miénk. Abban bíztam, hogy nap végére hátha, sikerül elsajátítanunk nekünk is kicsit ebből az agresszivitásból. A csoportból második helyen jutottunk tovább, az álmos kezdést egy 180 fokos fordulat követte és akár a döntőig is menetelhettünk volna. A Zvezda elleni meccsen hősies küzdelemben döntetlent értünk el, de a kikapart gesztenyét gyorsan be is temettük, hiszen 4 büntetőnkből csak egy talált kaput… A gratuláció ennek ellenére maximálisan jár a srácoknak, mindent kiadtak magukból, a kevés cserelehetőség miatt a végére elfáradtunk, de emelt fővel távoztunk.”

Csoportmérkőzések:
SC Hírös-Ép - Karavukovo 4-0
SC Hírös-Ép - Olimpik Apatin 1-1
SC Hírös-Ép – Partizan 0-3

Negyeddöntők:
SC Hírös-ÉP – Tvrdjava 4-2

Elődöntő:
SC Hírös-ÉP- Zvezda 1-1 bu 1-2

3-4. helyért
SC Hírös-ÉP – Radnicki Zombor 1-4

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Dobogón telel az U19


Meggyőző és gólerős támadójátékával nemcsak gólarányát…