Utánpótlás foci

Tisztes helytállás a Youth Talent Cup-on

2011,pelikan,kerpits,keresztes SC Hírös-Ép

Pelikán István beszámolója a tornáról:
,,A téli időszak egyik legszínvonalasabb tornáján szerepeltek a gyerekek a Youth Talent Cuo-on. A tizenöt csapat három ötös csoportba volt beosztva. Minden mérkőzésünk éles meccset hozott. Kis különbségek voltak a csapatok között. Azonban ez most az ellenfelek javára.
 
A csoportban három vereség MTK 1-4, Honvéd. 1-2, Vác 0-1 ellen és egy győzelem a Pécs 1-0 ellen. Ezután egy hármas csoport következett itt remek játékkal nyertek a fiúk a Gyirmóti-Győr ellen 2-0-ra, majd a Gödöllő ellen egy döntetlen következett 1-1. A 9.-10. helyért újra a Kispest ellen mérkőztek meg a gyerekek ahol 1-5-re maradtak alul. Így a 10. Helyen végeztek. 
 
Összességében elégedett voltam a játékkal. Több volt a jó meccsünk mint a gyengébb. Volt ahol nagy volt a motiváció és volt olyan meccs is ahol kevésbé látszódott az akarat. Örömteli volt hogy sok helyzetet alakították ki a gyerekek. Azonban a kihasználásában sok volt a pontatlanság a kapkodó megoldás. Ezekben a játékhelyzetekben jobb döntéseket kell hozni és sikeresebben lehet szerepelni. 
Gratulálok a gyerekeknek! Sokat fejlődtek csak így tovább!"
 
A csapat tagja: Csutak Ármin, Bagi Benett, Német Kolos, Czibók Dávid, Merkovic Marcel, Hagyó Levente, Velkei Máté 
Felkészítő edzők:  Pelikán István, Keresztes Zoltán, Marozsi Gábor, Kerpits Ferenc
Hajrá Hírös-Ép!
 
 
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak