Utánpótlás foci

Tisztes helytállás a Főnix Kupán

U14,pelikán SC Hírös-Ép

Kertész Balázs beszámolója a tornáról:

,,AZ U14-es csapatunk 2007-0208-as játékosaival a Székesfehérvári Főnix Kupán jártunk. A 2007-es korosztálynak kiírt tornán 7 csapat körmérkőzéses rendszerben, egyszerre 2 pályán játszotta a mérkőzéseket. A kupa egyik egyedisége, hogy a játéktér egész területe palánkkal volt határolva és csak akkor ment ki a labda, ha a palánk felett elhagyta a pályát. Ezt az új helyzetet voltak akik egészen gyorsan, másoknak több idő kellett még megszokták. De a végére mindenki ráérzett az ízére és sikerült a palánk adta lehetőségeket is beépíteni a játékunkba.  A torna során voltak kifejezetten jó pillanatai a csapatnak, okos, szervezett támadások, befejezések és védekezések, de nem egy példa volt arra is, hogy egy pillanatnyi kihagyásért nagy árat kell fizetni ezen a rendkívül gyors játéktéren. Az első 3 találkozón 7 pontot gyűjtöttünk, melyeken a fiúk gyönyörűen mutatták be az előbb említetteket. A negyedik találkozón már érezhető volt, hogy kezdenek fáradni a srácok és egy-egy megoldásnál már inkább a szív dominál. Egy igazi parázs összecsapást követően elsőnek maradtunk pont nélkül a tornán. A sorsolás úgy hozta, hogy az utolsó két találkozó a két legerősebb csapat ellen következett, akik a mai napon kiemelkedtek a mezőnyből. Erre a két találkozóra már teljesen elfáradtak a fiúk főleg mentálisan, lelkileg és ezt mindkét csapat könyörtelenül kihasználta.
Végső soron gratuláció jár az egész csapatnak, egy szokatlan játékszituációval találkoztak a tornán, melyhez mindenkinek sikerült alkalmazkodni, mindezt úgy, hogy a csapat többsége 1 évvel fiatalabb volt"
 
Eredmények:
SC HÍRÖS-ÉP - Gyirmót FC 2-2
SC HÍRÖS-ÉP - Komárom 1-0
SC HÍRÖS-ÉP - Főnix FC "Bordó" 4-3
SC HÍRÖS-ÉP - Mészöly FS 1-3
SC HÍRÖS-ÉP - Budapest Honvéd MFA 0-13
SC HÍRÖS-ÉP - Főnix FC "Sárga" 1-12
 
Végeredmény
1. Budapest Honvéd MFA
2. Főnix FC "Sárga"
3. Gyirmót FC
4. SC HÍRÖS-ÉP
5. Mészöly FS
6. Komárom
7. Főnix FC "Bordó"
 
A csapat tagjai: Köblös Máté, Hajnal Viktor, Lauter Balázs, Egyed Márton, Raskó Zsigmond, Feyér Csanád, Asztalos Dániel, Szalai Levente
Edző: Pelikán István
Megbízott edző: Kertész Balázs
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak