Utánpótlás foci

A hétvégén sem találtak legyőzőre csapataink

hirosep,ronkó,kitl,ifi,megyei SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Remek hétvége után van túl a HÍRÖS-ÉP család, hiszen a sikeres Titánium Ligás szereplés után, melyen utánpótlás csapataink vettek részt, ifjúsági és felnőtt csapatunk is győzedelmeskedett, ezzel tartva győzelmi sorozataikat. Gratulálunk mindenkinek!

" Amit nem adunk fel...azt nem veszíthetjük el!"

IFI

Kunszállás SE – SC Hírös-ÉP 3-7

A csapat tagjai:
Pusztai Gábor - Kocsis Balázs (Hüttner Szabolcs), Pilter Zoltán (Szél Martin), Kecskés Milán, Zsíros József (Ollé Dávid), Kovács Boldizsár, Takács Dávid, Farkas Bence, Kissebestéyn Kornél, Rékasy Zoltán, Gláz Tamás (Szijártó Lorenzo)

Gól: Kovács 4, Kissebestyén 2, Takács

Edző: Ronkó Zsolt, Kitl Zoltán, Nagy Zsolt

A csapatot ezúttal Ronkó Zsolt helyett Kitl Zoltán kísérte el a mérkőzésre, őt kérdeztük a lefújást után.

,,Hiába érkeztünk hamarabb a mérkőzésre, sajnos a bemelegítés rutinját még el kell sajátítanunk, hiszen az ellenfél a 15. percben már 2-0-ra vezetett.  A győzelmünket annak köszönhetjük, hogy az új igazolások nagyon hamar be tudtak illeszkedni és egy egységes és nagyon pozitív légkör alakult ki a csapaton belül. Tudtunk egymásért küzdeni és az akarat teljes mértékben felülmúlta a rossz kezdésünket. Végig mi irányítottunk, sorra alakítottuk ki a helyzeteket és nem volt kérdés a félidő végére a fölényünk. A széleken megtudtuk bontani az ellenfelet, akik a kis pályához alkalmazkodva középen tömörültek. Külön öröm számomra, hogy csatár poszton ilyen gólerősek vagyunk, ez sokat fog még számítani a végelszámolásban.  A céljainkat tekintve szeretnénk az első négyben végezni, ami reális célkitűzés, de a Lakitelek elleni jövő heti mérkőzés igazi hat pontos rangadó lesz. Gratulálok a csapatnak a nagyarányú idegenbeli sikerhez, de már a jövő heti mérkőzésre kell készülnünk."


Felnőtt 

Csólyospálos FSE SC Hírös-ÉP 2-3

A csapat tagjai:
Hajnal Donát - Horváth Tamás, Forgó János, Dr. Kövecs Máté 66’ (Kiss), Kertész Milán - Dani Tamás 80’(Sallai), Parázs Benedek, Kitl Zoltán 46’ (Lantos), Tábi Attila 66’ (Laczkó), Háry Péter - Sudár Csaba

Pusztai Gábor, Lantos Henrik, Kiss Benedek, Sallai Zoltán, Laczkó Dávid

Gól: Háry, Sudár, Laczkó
 

Kitl Zoltán: 

,,Nagyon nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után. Nagyon rosszul jött ki a sorsolásunk, hiszen három hét elteltével játszottunk újra bajnokit. Az első félidőben a játékunkban megvolt az elképzelés, de a kivitelezésbe rendre hiba csúszott, ami érthető is, de mi nem kifogást, hanem megoldást szeretnénk találni. Érzésem szerint nem vettük kellőképpen komolyan az ellenfelünket, ami visszatérő hibánk, de remélem most már sikerül tanulnunk belőle. A helyzeteinket sorra alakítottuk ki, de mivel nem voltunk elég koncentráltak ezek ki is maradtak. Ami az egyik legnagyobb erényünk az a középpályán való óriási futómennyiség, ma ez sem volt még 100%-os de azon dolgozunk, hogy a hibákat kijavítsuk. Nagyon szoros a tabella, ha az élmezőnyhöz szeretnénk tartozni, nem férnek bele ilyen megingások. A futball törvénye, hogy megbosszulja magát, egy nagyarányú győzelemből egy szoros 2-3 alakult ki. A héten pontosítunk és rendezzük a sorokat. Túl vagyunk egy nehéz mérkőzésen, örülök, hogy volt tartása a csapatnak és a végén meg tudtunk újulni és átestünk a holtponton. Idegenben mindig nehéz győzni, nekünk ez most sikerült, ezzel nem is szeretnénk többet foglalkozni, a következő mérkőzésünkre koncentrálunk a Tiszaalpár ellen, hasonló játékerőt képviselnek és tavaly pontokat veszítettünk ellenük. Magasabbra kell kapcsolni a fordulatszámot és nem lehet probléma!"


Szép volt fiúk! Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak